reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Kupcusia ja w góry mam kawałek drogi także chyba mu tym sposobem nie pomogę :-)

Kamu ja kanalik masuję od samego początku jak zaczęło ropieć, później mieliśmy spokój na 2 tygodnie bo byliśmy w szpitalu i od tego że Igor non stop płakał kanalik sam się odetkał, teraz mamy krople ale one średnio pomagają... chyba trzeba będzie przepłukać ten kanalik :(

hejka...
bylam z mala u pediatry, bo zaczela od wczoraj kaslac, a tu dlugi weekend za pasem.. i osluchowo czysta na szczescie, jakis wirusek sie przyplatal.. dobrze, ze ma dobry humor....
w ogole to spi mi juz przeszlo godzine, obiad zdazylam zrobic, zjesc, kawe wypic :-) jak nigdy !

Wspolczuje Wam tego wieczornego zasypiania.

I mam pytanko, jakie macie termometry?? kupilam kiedys w biedronce termometr bezdotykowy, ale mam wrazenie, ze niedokladnie mierzy i chce kupic taki do ucha..

Grinula ja mam taki do ucha z babyono i zdecydowanie go nie kupuj! Dziecko mi dzisiaj z gorączką płakało a termometr pokazywał 36,9 :/

Rampampam ja też mam daleko, 600 km, ale już 2 razy byliśmy bo kochamy góry :D. A krople miałam te same i po odstawieniu wszystko wróciło, a ich nie wolno stosować chyba więcej niż 5 dni.

Grinula ja mam bezdotykowy Abakus Baby. Jestem bardzo zadowolona. Poza tym mierzy też temp wody i otoczenia. Ale ta otoczenia jakaś zaniżona wychodzi, albo nieodpowiednio to robię. Bo do ciała i wody jest super.

Grinula ja tez mam ten z biedronki i on za kazdym razem pokazuje inna temperature. Mam jeszcze elektroniczny i w sumie jak raz zmierzylam tym i tym to pokazywaly taka sama temperature. Ale najlepiej wierze tym starym rteciowym

Ja mam jeszcze elektroniczny taki pod pache, ale to moge sobie albo synkowi zmierzyc.. myslalam o braunie 4520... oddam ten z biedronki, doloze troszke i bedzie.
Basia moze zmien proszek do prania, a kapiel w krochmalu tez na pewno nie zaszkodzi.

reklama
Do góry