reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

i jestem mega zadowolona bo nauczyl sie jesc ze zwyklej butli avent :-), nawet z nia w buzi zaspal, wczoraj sie nameczylam zanim sie udalo bo plakal chyba z 15 min, ta z medela miala chyba za twardy smoczek a w avent jest miekki i pasuje mu. Mam nadzieje ze nie bedzie problemow przy cycu potem. Studia i male dziecko to porazka.

reklama
Ewelinka ja poszłam na podyplomówkę jak starszy miał 2 miesiące, pamiętam to, najbardziej jak inni sobie spali gdzieś, imprezowali a ja każdego dnia zasuwałam do domu jak najszybciej bo w domu małe dziecko.

Rampampam ja tez moge prosic ksiazeczke,
Taka j. dla mnie też najlepsza bylaby wersja audio:-)

Kupciusia ciesze sie, ze sposob dziala. A rodzicom tego chyba nie wybacze. Wszyscy w trojke sie nie odzywamy do nich.

Ewelinka, Taka j. podziwiam

My bylismy dzisiaj w odwiedzinach u mnie w pracy i na spacerze, a teraz zabieram sie za obiad.
Z pieskiem juz zalatwione jutro zabierze go nasza kolezanka, a w przyszlym tyg odbierze go od niej moja siostra. Ufff biedna Sara, mam nadzieje, ze przezyje te zmiany, bo to juz 17letni piesek.
Od 25 powinnam wracac do pracy po macierzynskim. Ma ktos moze jakis pomysl, zeby to odwlec w czasie i moc dluzej zostac z Maxwm?

i jestem mega zadowolona bo nauczyl sie jesc ze zwyklej butli avent :-), nawet z nia w buzi zaspal, wczoraj sie nameczylam zanim sie udalo bo plakal chyba z 15 min, ta z medela miala chyba za twardy smoczek a w avent jest miekki i pasuje mu. Mam nadzieje ze nie bedzie problemow przy cycu potem. Studia i male dziecko to porazka.

Dla mnie avent ma właśnie twardy smok. Bardzo miękki ma Lovi - prawie jak sutek :p do synka go miałam i teraz też mam choć jeszcze nie używam :D

Jak byłam pierwszy raz w ciąży to też miałam 16 tygodni macierzyńskiego, totalny idiotyzm, zaznaczam, że w Polsce, 7 lat temu.

My po szczepieniach, siedzę jak na szpilach co będzie.

Maciejka a jakby stopniowo przyzwyczajać? Wiesz płacze, chwilkę, wyjąć przytulić odłożyć, płacze dłuższą chwilkę wyjąć przytulić odłożyć i tak wydłużać o troszkę te chwile płakania? Da się tak u Was?

reklama
Robię tak właśnie ale gdzie tam musi być cyc albo ręce i koniec ... teraz właśnie zasypia przy cycu i kto wie czy zaśnie w ogóle bo robi też tak ze leży pije i prawie śpi a po chwili oczy otwarte i kolejna godzina w plecy

Do góry