reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Ewelinka ja jem wszystko, choć się zastanawiałam czy Max nie jest na coś uczulony, bo ma taką buzię szorstką, trochę zaczerwienioną i sporo ulewa. Teraz myślę, że to pewnie inna przyczyna, bo obojętnie co zjem jest tak samo. A dlaczego właściwie się zastanawiasz czy możesz wszystko jeść, mały ma jakieś dolegliwości?

Witam nocna porą :)
Ja nadal chora ale juz jest lepiej :) jutro mamy rano kolejne szczepienie.. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok :) musi mi go lekarka porządnie zbadać, czy nie złapał czegoś ode mnie..

Hej Doriq ! Milo ze wrocilas :) kurcze sprawdź sobie te policzka bo u nas właśnie od tego się zaczęło a teraz cały jest wysyłany, ma podejrzenie skazy i AZS :(

Dobranoc dziewczyny :) spokojnej nocy !

Maciejka, super, to sobie pospałaś, czego nie mogę powiedziec o sobie :)

Madziasek, wygląd forum mi się zmienił i stąd moje zdziwienie :) A u was się nie zmieniło?

Ja karmię piersią i jem wszystko, no oprócz fasolki i kapusty na razie ale chyba małemu jednak coś zaszkodziło bo dał mi w nocy popalić, tak go brzuszek męczył.

Basia dzieki za ostrzezenie. Jutro mam wizyte w poradni zobaczymy co wymodza. Zdrowiej kochana.

Ewelinka jak dziecku nic nie jest to moim zdaniem fajnie, ze wszystko jesz, maly poznaje nowe smaki. Moim zdaniem to jest przestarzale myslenie, zeby cos ograniczac, nie wiem czemu ma to sluzyc. Inna sprawa jak dziecko ma kolki, albo podejrzenie alergii.

My jedziemy dzis do miasta kupic kapielowki, bo od poniedzialku wybieramy sie na basen. Podobno plywanie sluzy maluchom.

Mnie też coś znowu rozłożyło przeziębienie, oby tylko Lenki nie dopadło.
Doriq faktycznie skonsultuj to z dermatologiem, bo może to być skaza lub AZS, lepiej to wykluczyć.
Ja w sumie już też jem wszystko jadłam już nawet gołąbki, frytki, pizze, pieczarki i było wszystko ok.
Koleżanka urodziła tydzień temu i położna jej powiedziała,że może wszytko jeść. Ja z Maksem bardziej uważałam, jak miał 3 miesiące to zaczęłam jeść takie ciężej strawne jedzenie.

reklama
Hej !
Faktycznie wygląd forum się zmienił.. jakoś dziwnie mi się przyzwyczaić :-p
My już po drugim szczepieniu.. teraz obserwuje małego.. mam nadzieję, że będzie jak ostatnio czyli bez objawów :)
U nas nocka super ! od 21.00 do 5.00 :-)

Kamu, zdrówka !! i oby Lenka się nie zaraziła !! ja też się boję bo Kubuś coś ma katarek z rana ale to chyba wina suchego powietrza bo dziś był badany i wszystko w porządku :)

Dziewczyny, jest to możliwe, że mój maluch kaszle przez nadmiar śliny? mam wrażenie, że czasami się zakrztusi właśnie śliną.. swoją drogą strasznie się ślini i rączki pcha do buzi.. ale to chyba za wcześnie na ząbki :eek:

Do góry