reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Witajcie
maciejka widze że nasze córeczki budzą sie podobnie Lena poszła spać wczoraj o 19.30 obudziła się o 1.45 i później już o 6 to już wstalysmy reszta rodzinki jeszcze kima pozdrawiam:-)

reklama
Jak sobie pomyślę, że jeszcze 3 miesiące temu mogłąm spać całą noc ...

Maciejka ale fajniee! My mieliśmy 3 pobudki i nie śpimy od 5 :(
Z synkiem miałam jeszcze gorzej bo potrafił budzić się co godzinę i robić czuwania w środku nocy a o 4-5 już wstawał :confused: natomiast w dzień tylko 15min drzemki miał nawet na spacerze :confused:

Witajcie
maciejka widze że nasze córeczki budzą sie podobnie Lena poszła spać wczoraj o 19.30 obudziła się o 1.45 i później już o 6 to już wstalysmy reszta rodzinki jeszcze kima pozdrawiam:-)
No nie tak całkiem podobnie bo moja po kapaniu długo zasypia i po kilka podejść przy cycku .. i pierwsza pobudkę ma o 3-4 w nocy.

Jak sobie pomyślę, że jeszcze 3 miesiące temu mogłąm spać całą noc ...
Hehe też czasem wspominam tą labe :-)

Hej dziewczyny !
U nas pada deszcz i jest zimno.. Ja nadal pod kołderką z lekami, a mąż zajmuje się małym. Szkoda, ze jutro juz idzie do pracy.. Mam nadzieje, ze będę się lepiej czuła i Kubuś nie złapie tego cholerstwa ode mnie.
U nas ze spaniem fajnie :) dzisiaj nocka od 21:30 do 5:40, później jeszcze drzemka do 7:30 wiec super :)

Taka J., też to wspominam często, a potrafiłam spać i do 10:00 :) chociaż pamiętam ze juz w ciąży miałaś problem ze spaniem, zawsze pierwsza na forum haha ;)

Dzisiaj u nas zielona kupka, myślę jednak ze to przez zmianę mleka.. Zastanawiam się czy po pepti nie będzie ona miała cały czas takiego koloru.. Ma ktoras doświadczenie z tym mlekiem?

basia po pepti taka zielona kupa bedzie, bo u nas tez tak bylo po tym mleku. mi lekarka powiedziala ze to nie mleko tylko hudrolizat i dlatego kupy zielone

przed zmianą czasu kąpałam ją ok 19.30 , a teraz trudno jej wytrzymać do tej godzinki wczoraj kąpałam ja przed 19 staram sie powrócić do tej 19.30 ale niekiedy jest cięzko.
U nas dzis brzydko:-) pada i zimno prawdziwa jesień

Chyba wszedzie zimno i deszczowo.

Ja wczoraj wsypalam troche kleiku co by dłuzej pospal wiec pospał krócej :baffled:

hejka..
weekend minal, od jutra powrot do normalnosci, synek po chorobie idzie do przedszkola, maz do pracy. Szkoda, ze pogoda sie skiepscila, to spacery trzeba bedzie skracac, bo w tych deszczach nie usmiecha mi sie lazic.... kalosze musze sobie sprawic...
Taka J. podziwiam Cie i wspolczuje takiego wymagajacego Malenstwa, ale coz zrobic?matka wszystkie zniesie, no nie? moja tez czasem daje w kosc, zwlaszcza w gosciach daje popis niestety od tej zlej strony :/ i wtedy zaczynaja sie dobre rady w stylu " a moze ma kolke" ," a moze cos zjadlas" ..ostatnia przebila pozostale " a moze jej zimno" :angry:

Mojej tez sie zdarzy czasem walnąć zielonego kupsztalka, ale ja czasem cos podjem z listy zakazanej ...:sorry:

A my mamy inhalator z biedronki i powiem Wam, ze daje rade i szybko dziala... synka wymeczylam ten tydzien inhalacjami.

U nas ze spaniem nie ma zadnych rewelacji, choz az tak zle nie jest... w nocy ladnie spi, usypia na noc kolo 19, kapiemy po 18, budzi sie 2-3 razy, ale po cycku kontynuuje spanie :) budzi sie kolo 7. Wtedy jest najrozkoszniejsza w calym dniu:-) Potem po poltorej godzinie kolejna drzemka...doslownie drzemka 30-40 minut... i znow pobawi sie godzinka-poltorej i kolejna drzemka 30-40 minut...potem idziemy na spacerek, wiec spi... po poludniu ma jedna drzemke kolo 16 - tez taka polgodzinna -i do wieczora rządzi;-) Przyzwyczailam sie do tych jej krotkich drzemek, zaakceptowalam nawet ;-) wyjscia nie mam. Najwazniejsze, ze w nocy nie robi mi jazd i wczesnie usypia wieczorem ;)
rozpisalam sie, mialam cos jeszcze, ze nadrabialam kilka stron i wylecialo mi...

reklama
Hej Dziewczyny!
Z góry przepraszam za zakłócanie dyskusji. Wpadłam do Was z małym ogłoszeniem, które być może Was zainteresuje. Wraz z zaprzyjaźnioną blogerką rozkręcamy projekt mający na celu promowanie kreatywnych zabaw z maluchami w wieku 0-12 miesięcy. Projekt nosi nazwę Samo_się i przeczytać o nim można na blogu Projekt Samo_się oraz na FB https://www.facebook.com/pages/Proje...41466139207938 . Ruszamy już jutro, a oprócz pomysłów na fajne zabawy będzie można co nieco wygrać. Jeśli będziecie miały chwilę czasu to zapraszam do lektury bo naprawdę warto.

Buziaki dla Was!!!

Do góry