reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

hej
witam sie z mikseem w reku:-D robie milky waya:-) mala spi smacznie wiec wykorzystuje moment.

taka.j wspolczuje tych nieprzespanych nocek, u nas jest w miare ok,a le juz mezowi nie daje wstawac, bo u niego mala zawsze sie rozedrze i koniec spania. Pewnie ze sprobuj z tym kleikiem tylko nie za duzo na poczatek, ja do mleka dodaje nutriton i mala super zjada cala butle i dluzej wytrzymuje. jeszcze troszke i bedzie mozna wprowadzc pokarmy stale.

basia zdrowka! Milka jeszcze kaszle ale juz jej sie odrywa, inhalacje pomagaja.

a z zabkami moze juz cos byc na rzeczy, wiec teraz mozna wszytsko zganiac na zeby:-)

milego dnia:-)

reklama
Jagoda ja też podaje nutrition (zaczęłam podawać, żeby nie ulewał po prostu) ale w ogóle to nie podziałało na niego, żeby dłużej go potrzymało jedzenie, nie wiem dlaczego, no i pomyślałam o kleiku, tak o jednej miarce na jedną butlę, chociaż ze 2 razy na dobę ale obawiam się, że to też na niego nie podziała skoro nutrition, czyli jakby nie było zagęszczacz na niego nie działa to dlaczego kleik ma zadziałać.

Taka j., współczuję niewyspania.. ja na początku też chodziłam jak zombi ale teraz już Kuba przesypia 6-7h w nocy :)

Jagoda, narobiłaś mi ochoty na ciacho ! a jaki masz inhalator dla Milenki? pytam, bo myślę nad zakupem..

Madzialenak, chodzę w maseczce tylko obawiam się, że jeszcze nie spodziewając się przeziębienia mogłam go zarazić :( katar mam codziennie rano i myślałam, że to alergiczny, a popołudniu dopiero zaczęłam podejrzewać, że to nie alergia..

taka j współczuję nocek.
Jagoda u was ząbki mogą o sobie już dawać znać, mój syn miał 4 miesiące jak mu 2 ząbki wyszły ( a teraz zaczynają wypadać )
Daj przepis na tego milkywey.
Basia, mnie ostatnio na katar bardzo pomogło jak wieczorem wymoczyłam sobie stopy w bardzo ciepłej wodzie i założyłam grube skarpety na noc, rano katar sporo mniejszy.
My mamy inhalator firmy microlife , sprawdza się u nas już od 4 lat , a jest używany często, używa go Maks , my i teraz nawet Lenka
My wczoraj przyjechaliśmy do teściów. Na szczęście coś słoneczko wychodzi to sobie z Leną wyjdę na spacer.

Ostatnia edycja:
Maciejka nie wiem jak to przetrwałaś i widzę, że jednak się zapomina skoro masz kolejne dziecko :) U nas też brzydko.

Basia ja sobie nie wyobrażam takiego spania! Masakra jakaś, mojemu się zdarzyło przespać 5h ale ciągle uznaję to za cud.

Kamu to korzystaj z pogody, u nas zachmurzone i w ogóle zimno i brzydko.

taka j nie zapomina ale tak jakoś przechodzi z czasem jak się już trochę odżyje hehe
Dlatego też mam 5lat różnicy a nie 2 bo musiałam sobie odbić hihi aż znów zachciało mi się dzidziusia :D
A ze jak to mówią drugie jest przeciwieństwem pierwszego co się u mnie sprawdziło to trzecie też będę chciała i też za 5lat :-)

Maciejka ciasto milky way robilam:)

Inhalator mam firmy dr Serce:eek:nie wiem co to za firma. na allegro kupilam oczywiscie, ale ostatnio musialam dokupic pojemniczek na lek, bo madra matka wygotowalam go razem z butelkami i sie troche skurczyl:laugh2::confused2::-D:-D:-D a ze samego pojemniczka nie kupi sie tylko z maska no to 25 zl poszlo z glupoty:laugh2:

Ja drugie dziecko tez bede chciala, tak za 2 lata:-)

reklama
Maciejka proszę Ciasto Milky Way | Najsmaczniejsze.pl tylko ja polewe zrobilam inaczej: w 6 łyżkach mleka rozpuscilam 1,5 czekolady mlecznej. ciasto wyszlo przepyszne, smakuje jak mleczne kanapki dla dzieci:-)

a dzieci chce 2, wystarczajaco:-) chyba ze cos kiedys sie wydarzy;-). Milka tez jest z takiego "wydarzenia";-) a swoja droga to za 2 dni minie roczek od jej "powstania".:-)

Do góry