reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Jestem pełna podziwu dla Sebka - 10h spania, to jakby dziecka w domu nie było.
Basia- zdrówka życzę.
A u nas od kilku dni ropieje synkowi jedno oczko, w międzyczasie była poprawa, myślałam,że przeszło, ale od wczoraj znowu się zaczęło. Zaraz przemyję wacikiem zamoczonym herbatą. Dziewczyny czy to ropiejące jedno oczko to powód żeby jechac do lekarza? Ropieje tylko jedno

reklama
Aurelia, herbata może uczulać. Lenie też ropiało tylko jedno oczko trwało to 3 dni potem przerwa i znowu tak ok 2 dni, ale przemywałam jałowymi gazikami i solą fizjologiczną, przeszło.

Aurelia może pomasuj koło noska, żeby ten kanalik udrożnić właśnie i przemywać trzeba solą fizjologiczną, jakby nie przeszło to bym pojechała do lekarza.

Czesc dziewczyny,
wlasnie jestesmy w drodze powrotnej do domku, sprawdzimy tez jak sie jezdzi z Mikim w porze nocnej, wlasnie usnal ale od 2:30 kiedy to wstalismy byl czujny i nie spal :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry