reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

reklama
Maciejka, nie dziwię się tylko czasem już wymiękam ;).Teraz właśnie położyłam starsza córkę do łóżeczka, małego kołyszę nogą w leżaczku ale coś się buntuje ;), a po najstarszą córkę do przedszkola za godzinę.

My dziś byliśmy na spacerze choć mży.Ale wiatru nie ma a w domu można z nimi zwariować.

A u mnie Mikołaj urodzony 22 sierpnia a średnia córka 19 sierpnia a ja 27 sierpnia. Najstarsza córka miała termin na 23 sierpnia ale się pośpieszyła i urodziła 11 lipca :). Tak wszyscy prócz męża mielibyśmy urodziny w jednym tygodniu ;)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny,

widze ze temat szczepien poruszony, my w przyszlym tygodniu na pneumokoki bedziemy szczepic,
co do spania w ciagu dnia to jest jakas masakra!!! Maly spi po 10 minut i jak nie wyjdzie sie z nim na dwor to jest tak marudny ze wymiekam!! Musze go wystawiac na werande by sie tlenil i od razu zasypia, a jak idziemy na spacer to tak 2 godzinki potrafi spac. Najgorzej jest jak musze go zostawic z mezem nawet na pol godzinki, maly placze, maz wydzwania i musze wracac.

taka j kiedy sprawdzacie czy antybiotyk zadzialal na bakterie???

Taka j to trzymam kciuki ;-)

my za tydzien w sobote wyjezdzamy do mojej mamy i siostr, czeka nas 6-7 godzin w samochodzie, macie jakies doswiadczenia, mozecie cos poradzic na tak dluga podroz? Bedziemy gdzies 4-5 rano jechac.

milej nocki

Witam
Taka j. trzymam kciuki aby na kontroli było juz wszystko ok.
U nas też dziś okropna pogoda na spacerze nie bylyśmy i mała jakaś taka marudna ale na szczescie już śpi i teraz mam czas tylko dla reszty rodziny:-)
Jutro też nas czeka dłuższa jazda samochodem jede do mamy i siostry ale tylko 100 km. Więc myslę że będzie ok.
Miłego i ciekawego wieczoru dla mam ;-)

reklama
mojemu maluchowi cos bylo dzisiaj i nie wiem co to bylo, jadl co chwile od 10 ale to juz sie zdarzalo tylko tym razem plakal strasznie po chwili przy cycu, nie wiem o co chodzilo, kilka razy drzemal po pol godziny i dopiero kolo 15 zjadl normalnie i zasnal, cale popoludnie spal, obudzil sie na karmienie kolo 18 i znowu zasnal a potem po 21 go nakarmilam i wykapalam i przed chwila zasnal, takze popoludnie cale przespal, moze wczesniej mial jakies wzdecie, nie mam pojecia, kupki robi luzne, 3 razy dzisiaj

Do góry