reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Maciejka, nie dziwię się tylko czasem już wymiękam ;).Teraz właśnie położyłam starsza córkę do łóżeczka, małego kołyszę nogą w leżaczku ale coś się buntuje ;), a po najstarszą córkę do przedszkola za godzinę.

My dziś byliśmy na spacerze choć mży.Ale wiatru nie ma a w domu można z nimi zwariować.

A u mnie Mikołaj urodzony 22 sierpnia a średnia córka 19 sierpnia a ja 27 sierpnia. Najstarsza córka miała termin na 23 sierpnia ale się pośpieszyła i urodziła 11 lipca :). Tak wszyscy prócz męża mielibyśmy urodziny w jednym tygodniu ;)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny,

widze ze temat szczepien poruszony, my w przyszlym tygodniu na pneumokoki bedziemy szczepic,
co do spania w ciagu dnia to jest jakas masakra!!! Maly spi po 10 minut i jak nie wyjdzie sie z nim na dwor to jest tak marudny ze wymiekam!! Musze go wystawiac na werande by sie tlenil i od razu zasypia, a jak idziemy na spacer to tak 2 godzinki potrafi spac. Najgorzej jest jak musze go zostawic z mezem nawet na pol godzinki, maly placze, maz wydzwania i musze wracac.

taka j kiedy sprawdzacie czy antybiotyk zadzialal na bakterie???

Taka j to trzymam kciuki ;-)

my za tydzien w sobote wyjezdzamy do mojej mamy i siostr, czeka nas 6-7 godzin w samochodzie, macie jakies doswiadczenia, mozecie cos poradzic na tak dluga podroz? Bedziemy gdzies 4-5 rano jechac.

milej nocki

Witam
Taka j. trzymam kciuki aby na kontroli było juz wszystko ok.
U nas też dziś okropna pogoda na spacerze nie bylyśmy i mała jakaś taka marudna ale na szczescie już śpi i teraz mam czas tylko dla reszty rodziny:-)
Jutro też nas czeka dłuższa jazda samochodem jede do mamy i siostry ale tylko 100 km. Więc myslę że będzie ok.
Miłego i ciekawego wieczoru dla mam ;-)

reklama
mojemu maluchowi cos bylo dzisiaj i nie wiem co to bylo, jadl co chwile od 10 ale to juz sie zdarzalo tylko tym razem plakal strasznie po chwili przy cycu, nie wiem o co chodzilo, kilka razy drzemal po pol godziny i dopiero kolo 15 zjadl normalnie i zasnal, cale popoludnie spal, obudzil sie na karmienie kolo 18 i znowu zasnal a potem po 21 go nakarmilam i wykapalam i przed chwila zasnal, takze popoludnie cale przespal, moze wczesniej mial jakies wzdecie, nie mam pojecia, kupki robi luzne, 3 razy dzisiaj

Do góry