reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hej !
Witam wczesnym rankiem :) nakarmilam małego i nie mogę zasnąć.. :|
Dziewczyny u mnie z tym spaniem w dzień jest dokładnie tak samo ! Kubuś po karmieniu robi drzemkę 15-20minut i koniec spania.. Czasami ma taki dzien, ze niechce być sam i muszę go ze sobą brać do kuchni, do drugiego pokoju itd.. Strasznie go interesuje co robię.
A czy wasze maluchy to też takie nerwusy? Mój jak się zezlosci to strasznie drapie się po buzi :-/ aż mu dzisiaj na noc ubralam niedrapki bo się nie da.. A paznokcie obcinam mu co 2-3 dni..

Nie wiem czy juz ktoś o tym informował ale po zarejestrowaniu się na stronę Fisher price otrzymacie darmowa grzechotke ! :)

Miłego dnia mamusie ! :*

reklama
U nas kiepska nocka, mały zjadł o 22 a potem o 3 w nocy więc sobie myślę "super" ale nie było, coś mu się zaczęło przelewać w brzuszku, słyszałam to, jakieś takie dziwne odgłosy no i on taki niespokojny się zrobił i coraz bardziej aż o 5 zaczął bardzo płakać, troche go pomasowałam, troszkę prukał ale trochę, nie wiem co jest grane ale tak mi go szkoda było :( I jest w sumie dalej bo teraz zjadł przed 7 i też niespokojny był ale zasnął chwilowo, mój maluszek.

Na jazdę autem nie wiem co poradzić, u nas problemu nie było nigdy do tej pory, Kubuś póki co śpi w aucie a starszy też spał i lubił jeździć.

u nas noc super, az sier zdziwilam bo przeciez spal cale popoludniu jak zaspal po 22 to obudzil sie o 2.25, zjadl i spal prawie do 6 rano, potem nie mogl zasnal ale sie nie dziwie bo przeciez po takiej ilosci spania to normalne ale po 1,5 h zaspal i spal do 10, teraz juz nie spi 2 godz ale pomalu oczka sie kleja

Wczoraj Wojtuś długo nie mógł zasnąć wieczorem, mimo tego, że po południu mało spał.. usnął dopiero ok 23 :( Na szczęście w nocy była pobudka ok 2, później 5.40 dopiero :)
Teraz Mały śpi, ale jak wstanie, to będzie jedzonko, zmiana pieluszki i na spacerek :) Bo wreszcie słoneczko u nas wyszło:-D

Taka j. trzymam kciuki, żeby ta bakteria poszła precz!

Aurelia podaję stronę fisher price: Zabawki, wyposażenie, porady dla rodziców i gry online - Fisher Price, wystarczy się zarejestrować i otrzymasz wtedy grzechotkę. Moja już jest w drodze:-)

Basia mój mały jak jest nerwowy to płacze i drapie się po buzi.

U nas noc wyglądała tak że mały o 21 zjadł, zasnął o 22 i obudził się o 5, wypił mleczko i spał dalej do 9:20.

Ostatnia edycja:
Ja sie nie moge doczekac azmalutki bedzie jeszcze bardziej kontaktowy, zeby bez wiekszych problemow dalo sie odczytac co mu jest nie tak.

reklama
Do góry