reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Witam,

Mam do sprzedania na chwile obecna 9 opakowan (kazda puszeczka 400g) mleka Neocate lcp. Jest rowniez mozliwosc zalatwienia wiekszej ilosci. Osoby zainteresowane prosze o wiadomosc priv. Cena do uzgodnienia, przy wiekszej ilosci bardzo atrakcyjna.

Witam porannie z kawą w ręku :)
Jaka to przyjemność posiedzieć w ciszy i spokoju przed komputerem gdy dzieciaki spią ;)

Ale nieprzytomna to jestem bo synuś w nocy nie myślał spać ;/

My też w następnym tygodniu się szczepimy, tym razem tą szczepionką 5 w 1. Ostatnio Mikołaj szczepiony był na wzw i rota i w miarę ok to zniósł, więc mam nadzieję, że i tym razem będzie dobrze.

Ja zaglądam tu często ale z reguły nie mam czasu by odpisać, niestety. Trójka maluchów to masakra :).No, ale najstarsza już w przedszkolu ;)

Mikołaj ma przepulkinę pępkową :(.Pediatra to bagatelizuje i mówi, że do roku się wchłonie, ale ja się martwię, bo okropnie to wygląda, szczególnie jak młody płacze.

takaj, współczuję tej paskudnej bakterii :(

Jejku, czy wasze dzieciaki też tak czujnie śpią? Mikołaj śpi ze mną w łóżku i jak leżę z nim to jest w miarę ok tzn. śpi :). Tylko wstanę na sekundę to ten już się budzi. Teraz to samo.Już 3 razy do niego biegałam i znów się obudził i jęczy, zaraz będzie wrzask. No, sekundy spokoju nie ma:no:
Już śpi mi na rękach.........ale przynajmniej cisza w domu.

Ostatnia edycja:
Ewuncia ja nie wiem ale u mnie to samo było w nocy, wczoraj o dziwo był cudny, taki kochany chłopak, mało płakał, dużo "rozmawialiśmy", słuchał, uśmiechał się, no w szoku byłam i bardzo dużo spał, no i odbił sobie w nocy, więc ja też po kawę lecę i nie wiem jak dotrzymam do tej 22-23 bo mam nadzieję wtedy móc iść już spać. Z tą czujnością to też mamy podobnie, uśnie a jak się gdzieś odwrócę, łóżko zaskrzypi to już rączkami rusza, już już. Może taki etap czy coś.

Cześć dziewczyny!
U nas jakiś dziwny czas nastał. Bywają dni, że synuś praktycznie cały dzień nie śpi. Ucina sobie tylko drzemki po 5 - 10 min, a jak nie śpi to marudzi i wtedy albo bujanie w wózku albo noszenie na rękach. Zazwyczaj wybieram wariant z wózkiem. Nie ma czasu domu ogarnąć a czasem zębów umyć się nie da. Czy Wasze dzieci też tak mają, że cały dzień potrafią nie spać?
Taka.j - trzymam kciuki za Kubusia, żeby ta bakteria poszła precz

Ewuncia no chyba nie ma innego wyjścia bo nie ma jak się poddać :)

Aurelia do tej pory jakoś tam troche zawsze pospał, u nas jest teraz tak, że mały jest właśnie bardzo czujny jakiś, on tak "kradnie sen" jak ja to mówię, pośpi tak ze 20 minut i nagle pobudka, też nie wiem o co chodzi, wczoraj był jakiś wyjątkowy dzień bo nawet 1,5 godziny spał za jednym razem ale dzisiaj chyba tak nie będzie. Może jakieś przesilenie czy coś. A ile ma Twój synuś?

Mój za dwa dni skończy 2 miesiące. Teraz właśnie go bujam jedną ręką, a drugą piszę. Dziś u nas pada więc wyjście na dwór odpada i tak pewnie dziś cały dzień zejdzie na tym bujaniu

reklama
ewuncia moja też ma tak czasem ze czujnie śpi ale co się dziwić takiemu maleństwu ze chce być blisko mamy :-)
taka j tak patrzę na Twoje suwaki i prawie w Sebastiana urodziny urodziłas Kubusia :-)
Aurelia moja za 4dni skończy tak jak ewunci ;)

Do góry