reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Kolezanka swojemu synkowi dawala ta uspokajajaca i jeszcze bardziej rozdrazniony byl po niej:what::what:
Taka.j a moze sprobuj zagescic melko kaszka ryzowa, tylko nie wiem czy takie maluchy juz moga, ale poczytaj na necie, bo cos wczoraj czytalam ze nawet sam ryz zagotowac i dobrze zmielic blenderem i dodawac do mleka, tylko nie jestem pewna jak to dokladnie sie robi.

Ostatnia edycja:
reklama
W necie też różne opinie, jednym pomaga inni piszą,że różnicy nie ma.
A ja mam coś nie za dużo tego pokarmu, laktatorem ledwie 40 ml ściągnę. Dziś muszę kupić znowu mm, bo wczoraj karmiłam Lenę chyba z półtorej godziny raz jedna pierś raz druga i się mocno przy tym denerwowała.

Jagoda takie maluchy chyba nie mogą :rolleyes:
Kamu a mała przełyka jak ssie? Czy tylko ciumka? Wtedy spr czy leci jej pokarm. A denerwować może się zinnego powodu.

Maciejkaa u Leny słychać jak przełyka tylko na początku karmienia jak pierś jest pełna, potem już naprawdę trzeba się wsłuchać aby usłyszeć jej przełykanie

Kamu mam ją już od jakiegoś czasu, mały nie chce jej pić prawde mówiąc ale nie widziałam jakiejś różnicy po niej niestety.
Takim maluszkom jeszcze nie można tak zagęszczać, dzisiaj lekarka mi powiedziała, że lepiej dać po 30ml do karmienia więcej niż zagęszczać jakimiś mąkami itd. bo właśnie w ten drugi sposób można przekarmić i upaść dziecko a jak się da troche więcej to raczej nic złego mu się nie powinno dziać. Także będę stopniowo dodawać mu tego jedzenia.

Maciejka zdrówka!

Witam serdecznie
Mam do sprzedania 2 opakowania Pampers Active Baby 3(4-9kg) 112szt. za 60 zł każde z odbiorem w Warszawie.
Jedno od ręki a drugie po święcie listopadowym lub odbiór w Wieluniu. Ewentualnie wysyłka według cennika poczty polskiej.
Jeśli któraś była by zainteresowana proszę o wiadomość na priv.
Pozdrawiam
Marcowa mama :)
Zobacz załącznik 588521

my juz po szczepieniu, dostalismy pentaxim 5w1 i w ogole przy tej nie plakal , dopiero ta na zapalenie watroby byla bolesna i plakal przez chwilke strasznie ale zaraz przeszlo, jestem ciekawa czy 6w1 jest bolesna?? bo ta 5w1 w ogole , nawet nie wiedzial kiedy dostal

reklama
Do góry