reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Taka - hahaha oj biedni ci faceci daje słowo, ja mojemu jak mówiłam.żeby skręcił komode,wyszłam.z.domu i dzwonie z pytaniem jak komoda a on do mnie ze jeszcze nie zaczął bo "coś źle się czuje" hahaa, ksieciunie z tych facetow daje słowo, no ale wjechałam na ambicje i się.zabrał do roboty i juz stoi:), no ale bez przesady, my musimy wstawać i biegać, gorączki choroby a i tak działamy a z autopsji.widać ze facet z gorączka to już umierajacy jest :D

Maciejkaaa- no to czekamy, teraz my dwie w kolejce.i.chyba jeszcze m lena miała jakoś teraz termin,i jeszcze chyba ktoś juz nie pamietam;), ja mam suwaczek źle ustawiony ale juz nie.opłaca się przestawiac tylko.zawsze dodam te 2 dni i juz, nastepny suwaczek jaki dodam będzie juz dzidziowy a nie :D

Sisha- no powiem ci ze ja to JUZ sama sądzę o sobie ze się mega opierdzielam hahah aż glupio ale sobie myślę potem bede latać,wstawać w nocy itd. To aż takich wyrzutów sumienia to nie mam bo wiem ze nadrobie z nawiązką jak mały się urodzi:)

Powiem wam ze tak mnie plecy bolą.ze walne zaraz! I ten ból.cipkowy na dole, jego glowka napewno bo ma ja po prawej str a bardziej właśnie po prawo czuje taki.ucisk i ciężar, nie wiem czy tu pisalam ze miałam usg i maluszek juz waży 3477gr i jest wszystko ok, bardo się cieszyłam jak.go.zobaczyłam i taki wielki się wydawal już haha, wody plodowe ok, z lozyskiem też ok,

Ostatnia edycja:
reklama
Och Ci faceci, chociaż ja nie mogę powiedzieć, bo mój mąż (jak się Maks urodził) to bardzo pomagał, sprzątał, gotował, prasował, wstawał w nocy, zobaczymy jak teraz będzie, ale myślę,że raczej będzie pomagał, w końcu to najbardziej on chciał drugiego dziecka
kulkaprzytulka, ja wczoraj przeglądałam forum z lipca (koniec ciąży z Maksem) też nie miałam żadnych objawów, nawet dzień przed porodem nic nie wskazywało na to ,że urodzę :-)

Ja to wolą wstać do dziecka w nocy bo mąż ma spanie gigant i obawiam się, że on by zasnął karmiąc go albo coś, dlatego wolę sama wstać, za to mógłby mi pomóc w innych sprawach ale dzisiaj coś nie bardzo bo jak twierdzi "jest jakiś głupi dzień i nie umie się obudzić", no cóż.

Czesc ;-)

maly spi, wykapany i nakarmiony :-D
ja tez juz sie ogarnelam i relaksuje przed tv
ale spiaca jest strasznie
no coz trzeba dac rade :tak:

Shisha a masujesz brzuszek malucha?
siostra polecila "Delical" bo te bole brzuszka to od nietrawienia laktozy
wiec od jutra bede testowac ;-)

dziewczyny kciuki by sie zaczelo u Was rozkrecac!!!!

Taka j fajnie ze juz w domku jestes i ogarniasz, czekamy na foteczke maluszka ;-)

Milia co u Ciebie?

Miciurka gratki udanego usg, super ze wszystko ok!
odpoczywaj ile wlezie hahaja pod koniec ciazy nie tylko troche odpoczywalam a teraz wcale nie odpoczywam!

Ostatnia edycja:
Madziasek, probowalam masowac mu brzuszek, ale kiepsko mi to chyba wychodzi, bo maly placze jeszcze bardziej..:-(Jutro sprobuje mu przelozyc cieple oklady na brzuszek, moze akurat to pomoze. Pediatra na kolki przepisal nam zel, ktory sie daje do mleka przy kazdym karmieniu. Niestety zel sie skonczyl i widze, ze teraz czesciej sie prezy.
Maciejka dobrze Ci mowi:tak:Spij jak on spi! Korzystaj z tego szczegolnie jak jestes zmeczona.

Maciejka do sprzątania nie przydał się wcale, jest chętny, żeby nakarmić małego czy pampersa zmienić czy posiedzieć z nim chwilę ale ja bym wolała, żeby mi dom pomógł ogarnąć, chyba dzisiaj go opierniczę po prostu i tyle, porąbało go, że ja będę po cc zapieprzać sama. On mi wczoraj powiedział, że po co ja to całe ogarnianie robię, że mam cały rok na to!! No jasne mają mi ubranka do Kubusia leżeć na ziemi na ręczniku przez rok!! Zgłupiał. A on chyba woli, żebym zaczęła to robić jak pójdzie w pon. do pracy, żeby nie musiał być przy tym.

reklama
Doriq postaram się dzisiaj zrobić w końcu i wrzucić fotkę. A męża to normalnie zaraz pobiję. Wierzysz, że on śpi? No bo on pewnie jest tak zmęczony! Ja wstaję w nocy do dziecka (wolę bo mąż by zasnął przy karmieniu i jeszcze krzywdę mu zrobi) a od 5 rano to już normalnie nie śpię ale to ON jest zmęczony :szok:
W ogóle to mam wrażenie, że coś jest nie tak z moim ciśnieniem, jakoś mi się czasami słabo robi. W nocy jak robiłam mleko to mi się mroczki przed oczami zrobiły i słabo i zimno.

Do góry