reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Kamu mąż pojechał z synkiem na jakieś pokazy militarne bo synek jest fanem ale potem go pewnie do czegoś zaprzęgnę o ile teściowie nie przyjadą bo wszystko wskazuje na to ale się troche wkurzę, w domu nie mam nic, poza syfem :/ Czuję się ok ale jak więcej pochodzę to mnie rwie rana.

Na pokazy mąż jechał z synkiem i rodzicami, którzy wzięli na nie swoje pozostałe wnuki i jak znam męża to powie, żeby wpadli do nas, oby nie chcieli! A tym bardziej, że tamte dzieci będą "wisieć" nad Kubusiem a są 350 dni w roku chore. Koniec świata, jak mąż mi ich tu ściągnie to ja sobie szafę będę sprzątać do niedzieli a jemu zostanie cały dom.

Taka j. fajnie, że jesteś. A jak się czujesz po cc? A karmisz piersią?

Kamu mi też się takie bóle okresowe zaczęły, ale i tak pewnie się będę do października się pewnie kulać:-)

Hej dziewczyny, no co to za zastój nikt nie chce rodzić??? :D haha,bo coś nie widze nowych mamus ;), ja czekam na sobote -termin i ciekawe.co się zdarzy, a tak to dziś gości, jutro ja ide na "budy" heh, a w sobote jeśli nic nie będzie się działo to też 2 koleżanki przychodzą, jedna chce mi przyjść jedzenia nagotowac zwariowala całkiem hihi, a tak to u nas ok, robiłam pokoik, jak skończę to pokaże jak wyglada :)

Taka- super.ze już jestes! Zostaw mężowi sprzatanie, ty odpoczywaj po cc kobieto! Fajnie.ze Kubus spokojnie.spi i je i nie.narzekasz :)!

No i staram.się odpoczywać ile mogę bo noce nieprzespane. Ułożyć się nie można i w ogóle ja juz chcę urodzić :D!!

taka.j, fajnie, ze sie odezwalas i ze jestes juz z powrotem w domu..:tak:Jak tam mlodszy Twoj synek sie sprawuje? I jak sie ogolnie czujesz po cc?

Miciurka, odpoczywaj, odpoczywaj ile mozna:tak:Ja tez niecierpliwilam sie porodem, a potem zalowalam, ze nie zajelam sie pod koniec ciazy tylko odpoczywaniem i leniuchowaniem..:-D

Kulka no właśnie olałam, nie chce mi się, nie wiem gdzie będziemy spać bo mam na łóżku tonę ciuchów do przejrzenia! Mam nadzieję, że szybko ruszy bo już przecież czas na to, trzymam mocno kciuki!!

Doriq czuję się jako po cc nawet spoko, w sensie jeszcze ciągle i pobolewa ale to chyba normalne ale jestem mega spiąca. Piersią nie karmię.

Miciurka nie mam jak zostawić sprzątania mężowi jednak niestety bo "zmęczony" poszedł spać. A to przecież ja wstawałam w nocy do dziecka więc nie wiem co on taki przemęczony jest, na chłopa "zawsze można liczyć" :/ A jak tam Twój się sprawuje?

Shisha w sumie śpi i je, od czasu do czasu marudzi ale raczej upierdliwy jeszcze nie był, ale to początek, zobaczymy co będzie dalej!

reklama
takaj - fajnie że już w domu :) a Ci wszyscy goście po porodzie to jest jakaś masakra !

Maciurka też czekam i czekam a jutro mój termin porodu ..

Do góry