doriq
Fanka BB :)
Ewelinka nie martw się ja też żadnych objawów nie mam i pewnie jeszcze miesiąc w dwupaku pochodzę:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na początku używałam pampersów ( nie warto robić sporych zapasów pieluch, bo dziecko może być na dany rodzaj pieluszek uczulone) Do kąpieli można używać najzwyklejsze mydełko dla dzieci lub żele, tutaj chyba wg uznania ja na poczatku stosowałam taki żółty jonson&jonson. Można niczym nie smarować jeśli skóra nie jest szorstka.Kamu chciałam zapytać doświadczonej mamy jakie pieluszki byś poleciła? bo nie wiem co synkowi na start kupić? i co do kąpieli, żeby nie smarować już niczym? A czy do odsysania noska trzeba coś od razu mieć, jak tak to co? tych rzeczy jeszcze nie mam i właśnie się zastanawiam...:-)