reklama
Kupciusia
Fanka BB :)
jestem w szoku! Dlaczego, powiedz dlaczego wypisujesz takie rzeczy na forum, które służy wspieraniu się?? Chyba muszę zejść do Twojego poziomu żeby się rozładować... może Ciebie nikt wcześniej nie chciał, albo bałaś się wyjść spod miotły i skosztować życia, albo jesteś Pani poukładana i nudna... pamiętam jak moja mama na takie słowa osiedlowych bab odpowiadała zawsze "no to trzeba dziewczynie pomóc... wie Pani... ja też mam córkę...". Zastanów się co mówisz, bo jak Cię życie uszczęśliwi, to będziesz jeszcze odszczekiwać!
To, że wiek nie ma nic wspólnego z odpowiedzialnością i że są patologiczne matki w każdym wieku, to w ogóle zupełnie inny temat przecież. Mówię, że dobrze, że nastoletnia mama kochająca i troskliwa (tak się w każdym razie zdaje), się trafiła, co nie zmienia faktu, że jest kolejnym przykładem na to, jak się młodzież nie szanuje KOMPLETNIE, sory, ale pykać się w wieku siedemnastu lat - a z pewnością było i wcześniej - to jest mega brak szacunku do siebie, do swoich rodziców, do partnera, z którym nawzajem traktuje się po prostu przedmiotowo, dla mnie to po prostu niesmaczne, zresztą nie tylko dla mnie, każda z Was swoje na ten temat myśli!
W JAKIM TY KOBIETO ŚWIECIE ŻYJESZ ? chyba ze średniowiecza się urwałaś.. bo jakby cię to zainteresowało ja też z moim obecnym mężem zaczęłam współżyć nie mając skończonych 18 lat i nie uważam, żebym w ten sposób się "ZESZMACIŁA" a i przedmiotowo też się nie traktowaliśmy jak widać jesteśmy razem do tej pory !
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
A jaki jest odpowiedni wiek na rozpoczęcie współżycia seksualnego? Chyba taki kiedy człowiek jest odpowiedzialny za swoje czyny, widzę, że Quincy jest taką osobą, bierze pełną odpowiedzialność za to co się stało, została postawiona w nieciekawej sytuacji przez ojca dziecka a jednak nie poddaje się, robi co może, żeby dać w przyszłości dziecku co najlepsze, dba o swoje wykształcenie, żeby móc pozyskać dobrą pracę aby zapewnić dziecku spokój i wszystko to co będzie mu potrzebne. To, że korzysta z pomocy swoich rodziców to normalne, jej rodzice ładnie się zachowali, nie odrzucili jej i bardzo dobrze bo będzie jej łatwiej zrealizować swoje plany. Chyba tutaj należałoby się kilka dosadnych słów ojcu dziecka a nie jej. Bo widać kto się zachował dojrzale a kto nie.
reklama
O Kurde!!!! Co tu się dzieje!!!! Dlaczego czy ty widzisz co ty wypisujesz??? Jak masz zły dzień to idź pobiegaj, a nie tu będziesz wyrzucać takie teksty. I ty śmiesz pisać o odpowiedzialności i dorosłości? no proszę... bez jaj...
Przypominam Ci, że kobiety tak naprawdę od niedawna zachodzą w ciążę po 20 i przed 30 a nawet po!!! Może jakbyś się urodziła jakieś 60 lat temu to też byś urodziła dziecko mając 17-18 lat???
A co ty taka święta byłaś, że na seks do ślubu czekałaś? Jak tak to gratuluję! Przez ten czas zgorzkniałość w sobie wyhodowałaś. Pamiętaj, ze to mogło spotkać i Ciebie, więc nie oceniaj!!! A skoro nie ciebie, a jak sądzę dzieci masz lub będziesz miała to może jeszcze cie nie omine :-) Skoro teraz młodzież jest "TAKA", to co to będzie jak twoje dziecko/dzieci dorosną... Zostaniesz babcią po 30 /przed 40??? hahahaha....
Quincy przepraszam... :-( to moja wina :-( niepotrzebnie się dopytywałam... :-( Gdyby nie to, to ta sytuacja nie miałaby miejsca
Przypominam Ci, że kobiety tak naprawdę od niedawna zachodzą w ciążę po 20 i przed 30 a nawet po!!! Może jakbyś się urodziła jakieś 60 lat temu to też byś urodziła dziecko mając 17-18 lat???
A co ty taka święta byłaś, że na seks do ślubu czekałaś? Jak tak to gratuluję! Przez ten czas zgorzkniałość w sobie wyhodowałaś. Pamiętaj, ze to mogło spotkać i Ciebie, więc nie oceniaj!!! A skoro nie ciebie, a jak sądzę dzieci masz lub będziesz miała to może jeszcze cie nie omine :-) Skoro teraz młodzież jest "TAKA", to co to będzie jak twoje dziecko/dzieci dorosną... Zostaniesz babcią po 30 /przed 40??? hahahaha....
Quincy przepraszam... :-( to moja wina :-( niepotrzebnie się dopytywałam... :-( Gdyby nie to, to ta sytuacja nie miałaby miejsca