reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

W sumie racja, najlepiej to olać i się nie przejmować ;) chociaż każdy ma swoje życie i nie powinien oceniać innych , szczególnie jeszcze jak się kogoś w ogóle nie zna ;)

Miciurka, gratuluje udanej wizyty !! super, że maluch zdrowy ! ;)
ja też chcę naleśniki z truskawkamiii !!!! :szok:
Ostatnio miałam taką ochotę na pączka i poprosiła męża żeby mi kupił jak będzie z pracy wracał .. i przez ten upał cały lukier się stopił ;( miałam pączka w wersji light ! ;/

reklama
Quincy no i tego się trzymaj!

Saguaro zazdroszczę burzy! Nie myślałam, że to kiedyś powiem ale jednak :)

Ja się tak najadłam okropnie, że mnie mdli, porażka :/ Na dodatek takich tłustych rzeczy, nieee nawet już sobie przypominać nie mogę bo mi się podnosi.

Eeee tam, gadanie - "nie znasz mojej historii, nie znasz mnie, blablabla". Terefere, żadna to historia pykać się z "chłopakiem", bo przecież "to jest miłość!". Bzdura. Chwała Tobie, że tak odpowiedzialnie podchodzisz do sytuacji i przynajmniej chcesz i starasz się podratować sytuację, ale może przestańcie się tu wszystkie cmokać i ciumkać, tylko spójrzcie prawdzie w oczy - tak, dawanie tyłeczka kolegom - "chłopakom", co pół roku innemu - to brak szacunku do siebie lub brak pomysłu na życie lub niska samoocena. Chłopaczki nastolatki też tylko się oglądają za koleżankami w głowach mają tylko cycki i pykanie, nie, nie mówcie, że to szacunek. I tak, strach pomyśleć co będzie w kolejnych latach, bo serio, jest coraz gorzej. Teraz dziewuszki w wieku lat 15 myślą na jaki kolor zafarbować włosy i czy nałożyć bronzer czy puder do szkoły. Nie wszystkie, owszem. Ale właśnie takie zachodzą w ciążę, potem na forach pisać "niepanowana ciąża, ach, to bardzo zły wiek na ciążę, ach poradzę sobie", weźcie....

hmm.. może powiedz po prostu że opisujesz nam swoją historię albo napisz do Bravo Girl czy innej młodzieżowej gazetki żeby ostrzec dziewczyny przed ich zachowaniem, a nie zawracaj nam głowy ;)

Jeżeli coś ci nie odpowiada to po prostu tu nie zaglądaj !

Weź spadaj z tymi swoimi farmazonami! Mądra się znalazła co to moralizować młodzież będzie! Jak masz taką potrzebę to idź na ulicę i umoralniaj młodzież, a nie tu. Mocna w gębie bo jej pokazać nie może. A na żywo pewnie mysz pod miotłą!
Życzę Ci tego aby twoje dzieci wpadły w wieku 15 lat jak to napisałaś!
A Quincy ma już 18! Jest pełnoletnia! I może robić co chce, z kim chce i gdzie chce! Więc jej tu nie szykanuj, nie wyzywaj i nie nazywaj 15 latką, bo taką ona już nie jest.

Zajmij się sobą i prostowaniem swojego mózgu!!! A nie obcych ci ludzi, o których ***** wiesz!!!!

Wysłałam raport nt dlaczego. Pewnie zostanie zbanowana na forum przez administracje. Narazie nie będe kasowac wypowiedzi (zrobiłam kopie zeby nie mogła ich usunąć w razie czego) jak juz będzie zbanowana quincy zadecyduj czy chcesz żebym zostawiła jej komentarze czy mam je usunąć...

wlasnie przylecialam ze sklepu z truskawkami i arbuzem - straszna mam ochote na owoce i w sumie na slodkie - obalilam mala szklaneczke coli - mam nadz. ze maly nie dostanie kopa kofeinowego - w sumie kawy nie pije herbaty nie pije to chyba moge raz na ruski rok ...
bede sie brac za nalesniki zjem na zimno z truskawkami w sumie bita smietana by sie przydala ale nie pomyslalam :baffled:ehh no trudno :)

saguaro - a jakie ciasto robisz bo nie doczytalam :)? no taki maly szczegol ze jeszcze to i tamto trzeba hahha - jak sie zamraza to chyba wtedy wychodzi takie kruche ciasto - kurcze robisz mi ochoty na pichcenie :-p

basia- bynajmniej jak masz ochote na paczka to maz ci przyniesie no i sa gdzies w okolicy a wersja light nie zaszkodzi ;)) hehe- ja sobie kiedys wymyslilam paczka i biegalam wszedzie i nie znalazlam takiego z lukrem jak chcialam - no i nie wzielam bo to nie ten i koniec heheheh:-)

Iza - fajnie ze zadzialalas w tym temacie :)

taka-a ty tez masz taki jakby refluks??? strasznie mnie to denerwuje

w ogole wczoraj ogladalam u mnie na tlc jak mamusie wysylaja swoje 3-4 letnie corki na jakies te ala pokazy pieknosci - i jedna matka normalnie do kamery ze tak jej corka to uwielbia - bo jest w centrum uwagi , poznaje duzo nowych osob zwiedza itd. itd. a co do czego poszlo to ta mala ani sie spakowac nie chciala ani wyjsc z lozka - zero tego jakby podekscytowania - wiec widac bylo ze to matka ja zmusza do tego - porazka po prostu ta mala ryczala a ta matka ja o 5 rano z lozka ... nie rozumiem tego po co ciagnac dziecko na sile skoro placze i nie chce ... porazka istna...

Ostatnia edycja:
Bardzo dobrze Izuś :* po co ma się biedna Quincy denerwować. Już i tak ma sporo stresów.

Quincy - wszystko będzie dobrze :* dzidzia przyniesie Ci wieeele szczęścia w życiu ;-)

reklama
Do góry