reklama
doriq
Fanka BB :)
All me te skurcze pojawiaja sie zazwyczaj kilka razy dziennie, nie kilka na godz, trwaja krotko i ida od gory brzucha, wystepuja zazwyczaj po zmianie pozycji. Byc moze moje skurcze to wlasnie te, ale ja nie umiem rozpoznac, a powiedziano mi, ze te co ja mam to za czesto, wiec nie wiem. najlepiej zapytaj swojego lekarza, a ja link wstawiam Skurcze Braxtona-Hicksa - Ciąża - Rodzina - Polki.pl
doriq
Teoretycznie nie musze, ale mieszkam w Holandii i jesli pojde na zwolnienie to na zwolnieniu musze siedziec w kraju. Ja chce jechac na urlop do Polski przede wszystkim po to, zeby mnie zbadal ze 2 razy przed porodem jeszcze madry lekarz, bo tu sluzba zdrowia kuleje i ogolnie wszystko maja gdzies. Wiec do konca przyszlego tyg musze pracowac.Tutaj jest troche inaczej nie musze miec L4, mowie ze zle sie czuje i zostaje w domu, ale jesli to dlugo trwa to wzywaja cie na komisje, taki lekarz medycyny pracy i jak zdecyduje, ze masz zostac w domu to nie ma szans do Polski jechac.
Ja sobie wykupilam bilet na podroz w wagonie sypialnym, wiec podroz powinnam zniesc dobrze.
Ja sobie wykupilam bilet na podroz w wagonie sypialnym, wiec podroz powinnam zniesc dobrze.
cześć dziewczyny!
witam się z upalnego rana dzisiaj znowu ma być tak duszno jak wczoraj albo i jeszcze bardziej. W nocy spałam przy otwartym na oścież oknie.
Tak mnie boli w okolicy spojenia łonowego że ani się przewrocić z boku na bok nie mogę zbytnio, o chodzeniu nie wspomne.
witam się z upalnego rana dzisiaj znowu ma być tak duszno jak wczoraj albo i jeszcze bardziej. W nocy spałam przy otwartym na oścież oknie.
Tak mnie boli w okolicy spojenia łonowego że ani się przewrocić z boku na bok nie mogę zbytnio, o chodzeniu nie wspomne.
doriq
MadziaSek na rozluznienie miesni, wlasnie lekarz mi powiedzial, zeby wziac , ja tez myslalam, ze nie mozna.
hejka witam w kolejny upalny dzionek
Ja w nocy spać przez ten upał nie mogę.. cała jestem mokra..
Taka j., moja lekarka twierdzi, że jak nic się nie dzieje to po co wcześniej i że jakby coś było nie tak to mam przyjść.. Może Twój też jest takiego zdania? ale mając pessar to wizyty chyba powinny być częściej..
Doriq, wypoczywaj dzisiaj i nie martw się
Madziasek, można relanium.. moja gin mówiła, że w szpitalach często ciężarnym podają i że on też niby hamuje skurcze.. ja też kiedyś dostałam receptę na relanium z powodu tej mojej mani na biały fartuch i wysokiego tętna, ale jak wykupiłam i przeczytałam ulotkę to do teraz nie wzięłam ani jednej tabletki
Ja w nocy spać przez ten upał nie mogę.. cała jestem mokra..
Taka j., moja lekarka twierdzi, że jak nic się nie dzieje to po co wcześniej i że jakby coś było nie tak to mam przyjść.. Może Twój też jest takiego zdania? ale mając pessar to wizyty chyba powinny być częściej..
Doriq, wypoczywaj dzisiaj i nie martw się
Madziasek, można relanium.. moja gin mówiła, że w szpitalach często ciężarnym podają i że on też niby hamuje skurcze.. ja też kiedyś dostałam receptę na relanium z powodu tej mojej mani na biały fartuch i wysokiego tętna, ale jak wykupiłam i przeczytałam ulotkę to do teraz nie wzięłam ani jednej tabletki
witam! W Poznaniu nadal nie ma czy oddychać!
mam pytanie: czy smarujecie czymś uda? bo mi straszny cellulit się zrobił, a używam Perfecta mama serum antyc, może macie coś lepszego?
Mały znowu ma czkawkę, tak mi go żal...
A co do relanium to mi lekarka zapisała to najsłabsze, w razie gdyby w ciągu dnia napiał mi się brzuch to na noc mam łyknąć , ale jeszcze nie brałam.
mam pytanie: czy smarujecie czymś uda? bo mi straszny cellulit się zrobił, a używam Perfecta mama serum antyc, może macie coś lepszego?
Mały znowu ma czkawkę, tak mi go żal...
A co do relanium to mi lekarka zapisała to najsłabsze, w razie gdyby w ciągu dnia napiał mi się brzuch to na noc mam łyknąć , ale jeszcze nie brałam.
Dziewczyny u mnie tez upal, bardzo dobrze ze nie puchne : )
spac tez nie bardzo moge, biodra bola, nogi bola no i "kosci cipkowe'' sie rozciagaja!
Zabila wspolczuje! Juz wiekszymi krokami nasze cialo sie przygotowuje na porod.
spac tez nie bardzo moge, biodra bola, nogi bola no i "kosci cipkowe'' sie rozciagaja!
Zabila wspolczuje! Juz wiekszymi krokami nasze cialo sie przygotowuje na porod.
reklama