reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Saguaro duży już Twój maluszek.

U mnie na plusie 7 kg a maluch ma 1441 gramów

Quincy mimo, że sytuacja jest przykra, to ja uważam, że lepiej teraz a nie później.

reklama
taka.j

Tak, wiem, przeglądałam przepisy ;) Jednak jest haczyk.
Żeby facet został prawnie nazwany OJCEM musi uznac dziecko, lub musi zostac wykonany test DNA na ojcostwo. Jedno i drugie po urodzeniu dziecka.
Więc muszę poczekać jeszcze 2 miesiace i dopiero mogę zacząć ciagnac jakiekolwiek pieniadze i swiadczenia na siebie i corke.
ale już teraz powinnaś zbierać wszystkie paragony, faktury za zakupy związane z dzieckiem bo ci się przydadzą do sądu

All-me wow no to Wasza "malutka" nie jest wcale taka mała :) Ładna waga! A jesteśmy w tym samym mniej więcej terminie i taka różnica u naszych dzieci!

Maciejka z jednego z suwaczków takiej.j wynika, że do narodzin Kuby zostało 2 miesiące 2 tygodnie i 2 dni :)
a z innego, że za 77 dni zostaną rodzicami :)

Haha, no właśnie, za dużo mi się tego zrobiło. Mam termin na 21 sierpnia, synuś waży 1200 gram, najświerzsze dane sprzed 2 dni. Dzisiaj zaczynam 30 tydzień.

Madziasek dzięki :) Czekam z utęsknieniem na 8 miesiąc, będę spokojniejsza. Miewam bóle okresowe i to mnie martwi. Choć lekarz nie widzi problemu w tym, nie wiem, może panikuję.

marzycielka, z zebami czekam az do porodu, poki co mam tylko zatrute

ja dzisiaj rano wazylam sie i jest +9,5 (33 tydz) a mala ze 2 kg gdzies wazy teraz

siedze nad ta torba i siedze i juz mam pelna a jeszcze tyle rzeczy mi brakuje do spakowania, dzisiaj sie dowiedzialam ze nie mam brac kosmetykow i rzeczy dla dziecka, ale same podklady i pampersy to juz cala torba:eek::eek: dobrze ze zabralam sie za to wczesniej, bo jakbym teraz zaczela rodzic to przy tej torbie bym chyba urodzila:laugh2::laugh2:

reklama
jagoda - rozwaliłaś mnie tekstem o porodzie przy torbie :-D ja też powoli pakuję.. byłam dziś na zakupach w rossmannie i kupiłam m.in mini żel pod prysznic, mam też mini szampon, to co się da to pakuję w wersji mini

Do góry