reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

pandora spory Twoj synus, moja w 26 tyg miala 818g, ciekawe ile bedzie za tudzien na wizycie:-)

marzycielka, ja jestem przerażona porodem i bez szkoły rodzenia:-D:-D mnie też czesto boli brzuch, a dziś wieczorem to bede dopiero stękać, bo zachcialo mi sie 3 km spaceru z przedszkolakami, a brzuch twardy jak skała:baffled::baffled:

zmykam dalej do pracy;-)

miłego popołudnia!

reklama
no i w Poznaniu się zachmurzyło, nie ma tlenu w powietrzu. Kompot z rabarbaru ugotowałam, w sam raz na taką pogodę.
apropo porodu to dzisiaj właśnie weszłam sobie do mojej przychodni, dowiedzieć się jak wygląda ta opieka przedporodowa od 21 tyg. ciąży, tak teraz o tym trąbią, no i co? okazało się, że w mojej malutkiej przychodni nie ma położnej, dostałam tylko dwie wizytówki z numerami do położnych, które świadczą usługi na NFZ, poszperam w necie, poszukam opinii i zadzwonie.
a jak u Was wyglada sprawa położnej???
pozdrawiam

witam ze szpitala!!!na obchodzie lekarz mowil ze wszystkie wyniki ok a teraz mi przyniesli wypis i recepte na sorbifer.z tego co poczytalam to jest na niedobor zelaza.porownujac wyniki morfologii z tabelkami z neta to jest ok.nie podoba mi sie mocz bo sa bakterie i kwas moczowy w surowicy.zobacze co na to moj gin bo tu to jakis cyrk.dali mi wypis z data niedzielna i dopiero w niedziele moge isc do domu.przeciez to jakies chore jest

witam ze szpitala!!!na obchodzie lekarz mowil ze wszystkie wyniki ok a teraz mi przyniesli wypis i recepte na sorbifer.z tego co poczytalam to jest na niedobor zelaza.porownujac wyniki morfologii z tabelkami z neta to jest ok.nie podoba mi sie mocz bo sa bakterie i kwas moczowy w surowicy.zobacze co na to moj gin bo tu to jakis cyrk.dali mi wypis z data niedzielna i dopiero w niedziele moge isc do domu.przeciez to jakies chore jest

leżysz w szpitalu ? A co się dzieje ?
ja też biorę Sorbifer.

dodzwoniłam się pani położnej, w poniedziałek mnie odwiedzi, ciekawe czego można oczekiwać po takich spotkaniach przed porodem...

U nas dziś kiepska pogoda, duszno ale co chwilę pada
marzycielka- gratki hemoglobiny! a strach przed porodem to normalna sprawa,szczególnie jak się nie wie jak to tak na prawdę będzie, ale nie martw się na pewno dasz radę!!!:tak:jagoda- i u Ciebie też będzie ok!!!
dolaresr- dwa dni szybko miną! ale faktycznie bez sensu- skoro jest ok to po co masz tam leżeć....

maciejka-pisalam wczoraj ze mnie tu gin przyslal bo czulam ruchy slabiej niz zwykle a nawet prawie wcale ale jest ok
pandora-kiedys slyszalam ze dopiero jak sie lezy 3 czy 4 dni to szpital ma z tego jakas korzysc.nie wiem ile w tym prawdy ale to drugi raz kiedy mnie tak przetrzymuja bez powodu w sumie.bo nawet doktor mowil ze juz zadnych badan nie beda mi robic mam tylko przelezec do niedzieli.w sumie moglabym sie klocic i wyjsc ale boje sie ze trafie potem przy porodzie na tego gina;-) a bede tu rodzic napewno bo szpital ma w tym temacie najlepsze opinie

reklama
dolaresr- ja dokładnie z tego samego powodu przeleżałam w pierwszej ciąży tydzień chociaż nic mi nie było... No ale przeżyłam a przynajmniej miałam świadomość że jak coś będzie jeszcze kiedyś nie tak to się nie przyczepią że wtedy zostać nie chciałam...

Do góry