reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

zenia buu lekarz się wygadał :( powiedział "jajek tu nie widzę"...
ale cieszę się ze dziewczynka ;-)
waży 900g

reklama
Hello kobietki :-)

Maciejka gratuluję córeczki :)
Wczoraj byłam u lekarza...szyjka długa, zamknięta, bez zmian :tak:
Wszystko oki...
Jedynie żelazo mam przy dolnej granicy normy i mam przepisane jakies tableteczki.
Na 7 czerwca jestem umówiona na usg 3d :-)już nie moge się doczekać!!!!
Wczoraj lekarz słuchal serduszka...wszystko oki bije miarowo :-)...
A tak z innej beczki to Malutka baardzo często ma czkawkę :tak:...bidulinka....:-)

Ostatnia edycja:
Maciejka wspaniale,że wracasz do domu, u siebie zawsze najlepiej, dużo zdrówka i dobrego samopoczucia, odpoczywaj na całego! Pozdrawiam

Czesc

Doriq witaj ;-)
My2013 ja rowniez odbieram dzisiaj wyniki glukozy :-)
Maciejka strasznie sie ciesze ze Ciebie wypuszczaja do domku :-D
All me gratuluje udanej wizyty!

Ostatnia edycja:
AAAa co do glukozy to mam 142 a norma jest do 140 ...wiec musze mierzyć sobie cukier i ograniczyć cukry proste :-(
Trzymam kciuki za wasze wyniki!!!

Doriq witaj wśród mamusiek :)

Maciejka nooo super wiadomości, nie ma to jak leżec w domku z bliskimi :-) sama wiem po sobie, i w domku czas szybciej leci niż tam..

reklama
hejka.a ja bylam dzis na wizycie i powiedzialam lekarzowi ze slabo czuje ruchy dziecka i od wczoraj wieczora nic...wiec mnie wyslal do szpitala.pelno badan mi porobili w tym usg i wszystko jak narazie ok.maly wazy juz 1438 g.ja nie czuje ruchow a na ktg mi powiedzieli ze sie rusza jak zboj.tak wiec nic nie rozumiem z tego.wiem ze jestem grubsza do tego pierwszy raz uslyszalam ze lozysko jest z przodu ale wczesniej czulam mocne ruchy a teraz prawie nic....

Do góry