reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hej! Glukoza na czczo 73, po godzinie 107, po dwóch 103. Ale normy napisali mi tylko naczczo, więc i tak nie kumam

reklama
Dziekuje wszystkim za mile powitanie.
my2013 glukoza dobra, cukrzyca jest jak po godz masz powyzej 180, a po 2 powyzej 140.
dolaresr nie martw sie, jak mowia, ze sie rusza to nie moze byc inaczej.
A ja zrobilam herbatke z cytryna i powrot do lozeczka
pozdrawiam

Dolaresr wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki ;-)
Dorikq czyzby przeziebienie?

ja rowniez odebralam wyniki i glukoza na czczo 82 a po 2 godzinach 99 ;-)
reszta badan bardzo dobra - Mocz i morfologia :-D

Dobry wieczór:-D
ja też po wizycie- mały w porządku 1100 g i wciąż jest chłopcem:-D
Maciejkaa super, że cię wypuszczają :tak: teraz staraj się oszczędzać i będzie git:-D

doriq witaj :-)
dolaresr- też mam łożysko na przedniej ścianie i zwykle czuje wyraźnie małego, ale zdarza sie że przez pół dnia zupełna cisza, dziś jak ginka robiła usg byłam pewna że mały śpi bo nic nie czułam a na usg było widać jak szaleje:-D tak to już jest że nie każdy ruch jesteśmy wstanie wyłapać:tak:

dzień dobry!
pandora83 super ze synek zdrowy, ale jaki duży, mój miał półtora tygodnia temu 750 gram, ciekawe ile będzie miał następnym razem...
ja jak zwykle nie mogę spać, w Poznaniu jeszcze świeci słoneczko, ale mają być dziś burze.
Z:-)robię sobie kawkę..

Cześć
Pandora, faktycznie duży Twój synek, fajnie.
Dolaresr faktycznie się można denerwować jak się ruchów nie czuje, ale najważniejsze ,że w szpitalu wszystko sprawdzili i jest ok.
Maciejkaa oszczędzaj się, ale rozumiem , bo dla mnie samej leżenie jest problemem. Szczególnie jak ma się już jedno dziecko.
U nas dziś bardzo ładna pogoda , mam nadzieję ,że taka się utrzyma.

Czesc ;-)

Doriq zdrowka zycze :-D a czym sie leczysz na te zapalenie?
Pandora super ze wizyta udana, fajnie ze maly zdrowy i przybiera na wadze ;-)
heh ciekawe ile moj Babelek teraz wazy... W poniedzialek sie przekonam!

milego dnia ciezarowki :-D

reklama
Dolaresr dobrze, że z maluchem wszystko w porządku.

My2013 wyniki glukozy masz w normie, po dwóch godzinach wynik nie może przekroczyć 140. My2013 lepiej, żeby burzy nie było u mnie nad mieszkaniem odkryli dziś dach i na razie nie mam ochoty na basen w mieszkaniu.

Doriq zdrówka życzę

Pandrora super,że wizyta udana.

My wczoraj zaliczyliśmy kolejne zajęcie w szkole rodzenia i jestem przerażona porodem. Poza tym odebrałam wyniki i jest skok hemoglobiny z 10.7 na 11,2 więc bardzo się cieszę. Wczoraj miałam ciężki wieczór najpierw się słabo czułam a potem brzuch mnie bolał jak na okres. Wzięłam no-spe i przeszło dziś już jest dobrze a maluch rojbruje w brzuszku

Do góry