reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Poszukalam wizytowki od poloznej wiec napisze wam dziewczyny co oferuja w ramach nfz :

wizyty patronazowe - opieka nad noworodkiem do ukonczenia 2go miesiaca zycia oraz kobieta w okresie pologu,
edukacje kobiet w ciazy, przygotowanie do odbycia porodu i rodzicielstwa,
opieka pielegnacyjna nad kobieta po operacji ginekologicznej lub onkologicznej

to tyle ;-)

reklama
witam!!

Pewnie mnie już nie pamiętacie, ale udzielałam się na początku, jak dowiedziałam się o ciąży, a potem już nie nadganiałam, bo tyle piszecie i tylko czasami podczytywałam :zawstydzona/y: Spróbuje być bardziej aktywna.

U mnie ciąża przebiega w porządku, ale ostatnio też mi się brzuch bardziej napina, i biorę magnez 3 x dziennie

jagoda - często Ci tak brzuch twardnieje? ja w pierwszej ciąży leżałam w szpitalu przez to, pomimo, że brałam
fenoterol, później już wiedziałam, że jak twardnieje, to muszę na chwilę odpocząć

Hej :* u mnie też dziś chmury ...

fajna jest taka opieka polożnej ;)

modlicha - fakt nie pamiętam Cię .. mi też robi się twardy brzuch i też w 1 ciąży przez to leżałam w szpitalu :sorry:

nie straszcie mnie dziewczyny, w piatek mam gina i zastanawiam sie co mi powie, nie moge isc do szpitala, bo moja praca tego nie przewiduje:no::no:

dzisiaj caly dzien na zakupach bylam, a teraz zmykam na gryyylla;p

heh modlicha witaj w klubie :-p ja też choć biorę fenoterol i magnez 3x2 to też w szpitalu przez te twardnienia leżałam, jakoś te leki marnie działają, a brzuch nadal jak się stawiał tak się stawia, może po prostu taki nasz urok :) a do którego tyg dotrwałaś w pierwszej ciąży z tymi twardnieniami?

Witam!!

izka - urodziłam w 38tc 6 dniu. Ale po pobycie w szpitalu już się bardziej oszczędzałam, choć ja z tych co nie umieją na 5 minut wysiedzieć:sorry2: Teraz przy żywym dwulatku to nie jest takie proste, ale nie chcę w szpitalu znów wylądować i jak mogę to odpoczywam :-D

jagoda - a długo masz jeszcze zamiar pracować? bierzesz coś na twardnienie?

ale dziś piękna pogoda u nas :-D jak tylko moi chłopcy wstaną to uciekamy na dwór!!

reklama
witam ze słonecznego Poznania, nawiążując do tematu twardniejącego brzucha, to ja w 20 tygodniu byłam w szpitalu z tego powodu, ale stwierdzili, że jeżeli sa to skurcze nieefektywne, tzn. nie skraca się szyjka, to nie ma potrzeby brać niczego innego jak manezu i no spy. Teraz brzuch twardnieje mi czasami, ale za to mocno przy tym boli po bokach , jakby miał peknąc. Za 10 dni mam wizytę to zapytam ginki.
Ale za to na pewno nie macie tak jak ja-- mdłości cały czas- czy ma któraś z Was- bo jestem ciekawa?
pozazdrościłam Wam wczorajszych grilli i my z mężem wybieramy się do moich rodziców dzisiaj wrzucić coś na ruszt.
Miłej niedzieli!!!

Do góry