reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

ja dziś odbieram wyniki glukozy. Z tymi ruchami to mnie uspokoiłaś tyle to zawsze się uzbiera. Ja mam twardnienia brzucha szczególnie w nocy, ale daje rade!:-):-)

reklama
Ja czasem ruchow nie czuje jak pracuje, bo jestem skupiona na czyms innym, ale jak mam chwile przerwy to wtedy czuje, ze maly fika. Jak nic nie czujesz 12h to rzeczywiscie mozna sie martwic. A z tym twardnieniem brzucha to biedna jestes.
A jaka pogoda dzis w Poznaniu?

Dziewczyny tutaj też melduje że wychodzę do domu :-D

Szyjka bez zmian ale lekarz nie zauważył skracania podczas pobytu w szpitalu. Mam dużo leżeć w domu brać luteine kwas i żelazo. No i zero sexu..

A bo tu jeszcze nie pisałam. Będę mieć chyba Dziewczynkę :-D

witam nową mamę ;-)

reklama
Jagoda wózek super :-)
izka gratuluję udanej wizyty :-)
franek dobrze, że wszystko ok i że się uspokoiłaś :tak:

Maciejkaa super, że cię wypuszczają :tak: teraz tylko leż i uważaj na siebie. Skąd wiesz, że dziewczynka? Wygadał się któryś lekarz czy sama nie wytrzymałaś i zapytałaś?;>

doriq witaj :-)

Do góry