reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

franekkimono Moze to skurcze przepowiadajace, mi sie nie zdarzyl jeszcze ani jeden skurcz wiec nie wiem jak to ma wygladac

a jesli chodzi o witaminy to ja jadlam przez pierwsze 3 miesiace kwas foliowy i centrum materna, pozniej mialam 2 miesiace przerwy i jakis tydzien temu kupilam prenatal i kwas DHa dla kobiet w ciazy. Mam po tych witaminach mdlosci i zgage ale nie moge przestac zazywac bo mam lekka anemie mimo tego ze jem ogromne ilosci owocow i warzyw tez sporo, ale niska hemoglobina to za malo zelaza wiec owoce mi tu nie pomoga.

Wczoraj i dzisiaj moja dzidzia tak sie strasznie rusza i tak mocno kopie ze jestem w szoku, obudzil mnie o 3.30 w nocy i kopal tak ze brzuch sie ruszal, w pracy tez, dopiero popoludniu byl spokoj. Juz zaczelam sie bac ze cos jest nie tak, ze moze cos mu sie dzieje i dlatego tak kopie.

reklama
Czesc
to ja tez sie melduje na glukozie!
My2013 powodzenia ;-)

Franekkimiono ja mam tylko bol klujacy czasami i brzuszek mnie wtedy nie pobolewa

Ostatnia edycja:
Witam i ja :-):-):-)

dziś zaczynam 30 tydzień:szok::szok::szok::szok::szok:!!

a wczoraj kupiłam wózek:-):-):-) ale jestem szczęśliwa. juz tylko odliczać do porodu;-)

franek mnie ostatnio też brzuch często boli i kłuje i już chyba mam te skurcze przepowiadające. aż sie boje, co mi gin powie na wizycie w nastepny piatek, a mała też mnie przez kilka ostatnich dni straszliwie kopie, aż czasami boli jak się przekręca i ten brzuch zdeformowany na wszytskie strony;-):-)

Miłego dnia i powodzenia na glukozie dziewczynki;-)

Dzien dobry:-)

jaki dzis piekny dzien.
My powdzenia na glukozie.
Jagoda gratuluje zakupu:-) wrzuc jakies fotki wozeczka

Franek u mnie tak jak u Izki czasami pojawia się taki kłujący ból ale brzuch nie boli.

My i Madziasek powodzenia na glukozie.

Jagoda gratulacje 30 tygodnia, już coraz bliżej. Gratuluje zakupu wózeczka.

Mój maluch ma swoje ulubione pory na kopanie, najczęściej rano i wieczorem, i jak prowadzę samochód.

Dziewczyny mam wyniki jestem zdrowa nie zaraziłam się tą cholerną różyczką,ulżyło nam,ale teraz kolejne zmartwienie mam ten wczorajszy ból,rano obudziłam się z bólem jak na miesiączkę jak wstałam to przestało i póki co nie boli.Dzięki za odp na moje pytanie,właśnie najbardziej boję się że to szyjka.To był taki ból jakby ktoś mnie iglą dźgał od krocza do brzucha.Jak w ciągu dnia znów się ból powtórzy to jadę do lekarza.

Franek super, ze nie zarazilas sie ta rozyczka:-)
Co do bolu brzucha lepiej od razu dzwon lub idz do lekarza, lepiej dmuchac na zimne... A nospe i magnez bralas?

reklama
Franek ja bym pojechała do lekarza sprawdzić, wolałabym być pewna, że wszystko w porządku.
Super, że nie zaraziłaś się różyczką

Do góry