reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Czesc ;-)

pozno wczoraj wrocilismy, padnieta bylam a nogi malo co mi nie odpadly od obcasow haha ale komunia udana no i pogoda dopisala
dopiero w nocy burze poprzylazily i spac nie daly buuuuu

Franekkimono kciuki za badania :-D
Maciejka bidulko koniecznie daj znac po badaniach!

Milego dnia ;-)

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie.Badanie robiłam u nas bo prowadzimy z mężem swoje laboratorium ale to badanie robi nam diagnostyka więc dziś nie będzie bo trzeba je wysłać jutro będzie wynik albo w środę...muszę być dobrej myśli maluśki nasz już jest spory więc mam nadzieję ze jeśli nawet zachoruje to mały będzie zdrowy....jednak humoru nadal brak.

Maciejkaa - trzymaj się !!

Franek - trzymam kciuki za wyniki!

Ja w sobotę byłam na IP - brzuch od piątku popołudniu jak skała był prawie non stop. Całe szczęście , że z Maleństwem wszystko dobrze, choć położna na poczatku nie mogła znaleźć małego żeby sprawdzić tętno. Ale udało się. Dla mnie zalecenia nospa i magnez :) Nie przemęczać się, nie podróżować i nie sexić. Ciśnienie niskie - 104/65 . Mogę pić kawkę :)

Agata - jaki parowar kupiłaś? Ja też teraz pilnuję zdrowej diety i chyba przed porodem zakupię parowar. Myślę nad tym:Tefal VC 1350 MiniCompact Metal - Sklep internetowy Agito.pl

Nadal leżę sama daleko od domu i umieram. Na dodatek głoduje bo mało dają jedzenia :(

Franekkimono - ze mną leży dziewczyna która podejrzewa ze mogła się zarazić różyczką od swojej mamy i jej robią badania i obserwują.

Eweli - dbaj o siebie. u mnie to zawsze zatrzymują w szpitalu jak się przyjedzie z jakimś problemem..

A jak tam Madzik u Ciebie ?

oj dziewczyny- mam nadzieję że to nie początek czarnej, szpitalnej serii!!! trzymajcie się wszystkie!!!
Ja drżę o moją szyjkę- w czwartek wizyta a mnie ostatnio coś kłuje bardzo nisko- mały chyba tam gmera rączkami..
Franek- i ja trzymam kciuki!! wiem co czujesz bo sama przeżywałam to w lutym- tyle że u mnie to była ospa, skończyło się na strachu, mam nadzieję że i u Ciebie tak będzie!!!!
Madziasek- super że impreza udana!!

witajcie dziewczynki!
taki okres chyba, że zaczynamy bardziej martwić się o zdrowie naszych dzieciaczków. Moja lekarka mówi, że do 33 tygodnia trzeba wytrzymać, więc kazdy uplywający tydzien to błogosławieństwo. Gorąo wierzę w to, że dotrzymamy do 40 tygodnia, czego wszystkim nam życzę. Pozdrawiam z pochmurnego Poznania.

Eweli dobrze, że z maluszkiem wszystko w porządku.

Maciejkaa trzymam mocno kciuki.

Ja padnięta jestem, byłam dziś u siostry bo miała mieć poprawioną sesję fotograficzną, ja byłam kierowcą i pół godziny błądziłam bo nie mogłam przez remonty w Poznaniu trafić na tę ulicę...masakra, z sesji wyszły nici, bo siostra nie dała znać, że się spóźnimy, babka nie czekała, nawet mi się nie chce o tym pisać. W każdym razie w biedronce promocja kupiłam kocyk i ręczniczek dla maluszka :-)

reklama
dziewczyny ja już w domu jestem od soboty na szczęście-bylam dzisiaj u mojego ginekologa po skierowanie do poradni diabetologicznej a poki co wprowadziłam diete cukrzycowa

Maciejka-trzymaj się tam i dawaj znac co u Ciebie!!!

Do góry