Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro idę robić przeciwciała ale na nie i tak trzeba kilka dni czekać.Pociesza mnie to ze na tym etapie ciąży jest już dużo mniejsze ryzyko.Ale co z tego ze to wiem i tak się będę martwić.
Franek nie martw się na zapas tylko poczekaj na wyniki. Poza tym nie jest powiedziane, że nawet jak nie masz przeciwciał to się zaraziłaś. Ja przecież niedawno się strachu najadłam z tą cytomegalią a wszystko się rozeszło po kościach. Będzie dobrze:-)Jutro idę robić przeciwciała ale na nie i tak trzeba kilka dni czekać.Pociesza mnie to ze na tym etapie ciąży jest już dużo mniejsze ryzyko.Ale co z tego ze to wiem i tak się będę martwić.
Franek, a może jakoś uprosić babki w laboratorium, albo faktycznie zrobić w Diagnostyce, ja też tam mam tego samego dnia wyniki.Myślę jednak że masz jeszcze przeciwciała. Trzymaj się.Jutro idę robić przeciwciała ale na nie i tak trzeba kilka dni czekać.Pociesza mnie to ze na tym etapie ciąży jest już dużo mniejsze ryzyko.Ale co z tego ze to wiem i tak się będę martwić.