reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

witam serdecznie po długim weekendzie!
ja znowu zaliczyłam szpital, brzuch twardy jak kamień i słabo wyczuwalne ruchy, batalia leków i leże juz w domu. Jutro mam wizytę to dowiem się czegoś. Ale lekarz w szpitalu trochę mnie nastraszył, powiedział, że koło 24 tygodnia to ruchy powinny być wyczuwalne 3 razy na godzine, ja tak nie mam. Boję się jutrzejszej wizyty i żyć jakoś mi się odechciało.

reklama
Hej dziewczyny :-) Jak tam majówka udana? ;> My prawie całą w domu spędziliśmy, pogoda i tak nie zachęcała do niczego innego, non stop deszcz i parę burz nawet. Dopiero wczoraj popołudniu zaczęło się wypogadzać :baffled:

ewelinka12 ja też mam oba łożyska z przodu i aż za dobrze czuję ruchy

my2013 na pewno wszystko będzie dobrze, nie zamartwiaj się tak... Dziecko pewnie się rusza tylko akurat tak, że ty nie czujesz. Z resztą na pewno ci w szpitalu usg robili i jak dzidzia ruszała się?

my2013 ja jestem w podobnym tygodniu i wcale 3 razy na godzine ruchow nie czuje, to pewnie jest roznie i niepotrzebnie cie jeszcze lekarz dodatkowo stresuje, trzymam kciuki, bedzie dobrze

zienia.mi ja czuje ruchy ale tylko po bokach i w glebi brzucha, moze to przez ulozenie dziecka, bo zawsze ma nogi albo po jednej albo po drugiej stronie i czuje czasem chyba jak rownoczesnie nozkami i raczkami rusza, bo dwojki tam napewno nie ma :-)

my2013 na pewno wszystko będzie dobrze, nie zamartwiaj się tak... Dziecko pewnie się rusza tylko akurat tak, że ty nie czujesz. Z resztą na pewno ci w szpitalu usg robili i jak dzidzia ruszała się?[/QUOTE]

we wcześniej prez szpitalu robili mi usg i lekarz powiedział, że dzidziuś się rusza, noo ale zaraz potem powiedział, że jednak powinien 3 razy na godzinę się ruszyć. zobaczę co jutro powie moja lekarka. dziekuje za słowa otuchy.

Cześć Dziewczyby,

witam się po przerwie. Wróciliśmy wczoraj z majówki i, dziś jeszcze urlopuję i od jutra do pracy.
Do 1 maja byliśmy trochę u moich, trochę u Męża rodziców. 2 maja chciałam gdzies wyjechać mysleliśmy ad Wilnem albo nad działką nad Bugiem. W końcu Mężuś zatrzymał się na rozdrożu między zjazdem na Wilno i nad morze i... wylądowaliśmy w Trójmiescie. pogoda od piątku własnie była świetna. Nawet poimprezowaliśmy trochę - tańce hulańce ;)

Witam

My2013 spokojnie ja czasami nie czułam ruchów cały dzień. Dziecko się rusza tylko Ty nie czujesz.

My również wczoraj wróciliśmy z majówki i było super, pogoda dopisała, jesteśmy bardzo zadowoleni

Witam się i ja,wczoraj mieliśmy zjazd rodzinny u nas pokazywaliśmy filmik z USG i już wszyscy wiedzą że chłopczyk będzie,radość wielka,siusiak opity.Ja dziś czekam na kuriera z ubrankami dla małego,a wczoraj od mamy i siostry też dostałam kilka ubranek także happy jestem.U nas upalnie aż miło.Mój mały kopie mnie w dole i po bokach wczoraj usnąć nie mogłam bo tak kopał na dole,dosłownie myślałam że zaraz wyjdzie z tego brzucha.my-głowa do góry mój też raczej nie kopie w takich równych odstępach,wydaje mi się że trochę lekarz cię nastraszył,trzymam kciuki żeby wszystko było ok.Miłego dnia babki!

reklama
witam porannie :-)

we wcześniej prez szpitalu robili mi usg i lekarz powiedział, że dzidziuś się rusza, noo ale zaraz potem powiedział, że jednak powinien 3 razy na godzinę się ruszyć. zobaczę co jutro powie moja lekarka. dziekuje za słowa otuchy.

ja też nie czuję w takich odstępach, ze 3 razy na godzinę :no: znowu czuję delikatnie, bo ewidentnie maluszek się znowu obrócił nogami w doł :dry:

Do góry