reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Czesc ;-)
dzisiaj piekna pogoda, sloneczko!
poniunialam male kotki, bo koteczka mamy sie okocila, pobiegaly sobie troszke na dworze, a teraz z siostra ciezaroweczka odpoczywamy i leniu****emy :-D

Agata super siostrzana wyprawka ;-)
Jagoda udanego imprezowania :-D
Madzik ja tez jeszcze nie mialam, 15 lub 16 maja sie wybieram!

Ignacek siostry sie obudzil, obiadzik a potem spacer po wiejskie jajeczka ;-)
milego dnia!

reklama
podeślijcie trochę tego słońca! u nas wygląda jakby zaraz miało padać:-D Na szczęście zdążyliśmy z duszonkami- objadłam się a teraz zabieram się do segregowania ciuszków po Antku:tak:
jagoda- miłej zabawy! skierowania na glukozę nie daje ale pisze na kartce jakie badanie sobie życzy- ja poprzednim razem byłam na glukozie 50 z trzema kłuciami a teraz na 70 tylko z dwoma,a jak czytałam, wiele dziewczyn miało przy 70 3 kłucia.... także chyba lepiej wiedzieć co i jak:tak: oczywiście jeśli dziewczyny które nie były jeszcze nie wiedzą:-D

Witam, witam:-)

Pogoda cudna, dluuuugi spacer zaliczony.
A jutro idziemy na zuzel i zapowiadaja tez piekna pogode:-)

Jagoda milej zabawy
Co do glukozy to ja prywatnie chodze i lekarz dal mi skierowanie, ale stojac ostatnio przed zabiegowym w prywatnej przychodni czytalam ile normalnie kosztuja badania poszczegolne i glukoza 10 zl kosztwala, wiec maciejka warto bez skierowania isc.

Ostatnia edycja:
Witam
Ja pare dni temu wrocilam z Brennej -teraz kisimy się w domu bo pogoda straszna, dzisiaj miało być lepiej ,ale nie jest :(

Dziewczyny czy któras jeszcze nie była na glukozie? Ja pojde w następnym tygodniu chyba

Milego dnia dziewczyny :)))
Ja idę w pon/wt do czwartku mam mieć zrobione to badanie bo mam wizytę:)

Madzik - ja nie byłam na glukozie :-) Mój lekarz jest z tych, którzy każą robić bliżej 28 tc, ja planuję wybrać się jakoś za 1,5 tygodnia

Dziewczyny na ktorym boku spicie??
Nie boicie sie ze zrobicie dziecku krzywde podczas snu??

hello :-)

miłej niedzieli Wam życzę :-)

ja na glukozie jeszcze nie byłam, w tym tyg będę robić glukozę, morf, mocz, hcv hbs,hiv

reklama
Hej :-)

mam dziś dzień sprzątania bo wczoraj się nie wyrobiłam ..

czy wy też czujecie się jak wielkie słonice ? :-(

Do góry