reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

czesc,

troszke tak, jak siedze to czuje caly czas ucisk pod biustem, myslalam ze to za ciasty biustonosz ale to poprostu polaczenie brzucha z wiekszym biustem i daje w kosc szczegolnie jak jestem 8 h w pracy

reklama
czesc,

troszke tak, jak siedze to czuje caly czas ucisk pod biustem, myslalam ze to za ciasty biustonosz ale to poprostu polaczenie brzucha z wiekszym biustem i daje w kosc szczegolnie jak jestem 8 h w pracy
Mnie pod biustem to już dzidzia kopie :szok:
jestem w szoku ze nóżki już tak wysoko sięgają hehe

a u mnie ponad pepek kopniecia nie siegaja, sa strasznie nisko czasem na samym dole bardziej w pecherz albo jajniki albo nisko po bokach, na srodku chyba nie czuje mocnych bo mam z przodu lozysko, ale za to duzo jest takich kopniec w glebi brzucha

a u mnie ponad pepek kopniecia nie siegaja, sa strasznie nisko czasem na samym dole bardziej w pecherz albo jajniki albo nisko po bokach, na srodku chyba nie czuje mocnych bo mam z przodu lozysko, ale za to duzo jest takich kopniec w glebi brzucha

Też mam łożysko na przedniej ścianie :) ale ruchy czuje bardzo dokładnie. Tyle ze dość rzadko bo chyba dzidzia jest spokojna ;-)

witajcie :-D
u nas wreszcie pogoda się poprawiła, teraz czekam na te obiecane 25 stopni:-D
mnie też Szymcio kopie pod biustem, a że obrócony przodem do pleców to rączkami wali po pęcherzu także mam obustronne atrakcje:-D
Wczoraj udało mi się posegregować ciuszki, niestety okazało się że ciuszków w rozmiarze 62 mam więcej niż się spodziewałam, więc już wiem na 100% że nici z zakupów:no:

ja też mam łożysko na przedniej ścianie.. ciągle dzidzia była stópkami w dól, bo jeździła mi po pęchrzu i ruchy delikatne czułam.. potem ewidentnie się obróciła, bo czułam nad pępkiem bardzo fajnie.. no i od wczoraj znowu nogami na pęcherzu i te ruchy znowu delikatne i taki napór na pęcherz :confused2: oby już sie obróciła główką w dół i tak została..

Ja do niedawna czułam ruchy bardzo nisko, bo mała była główką do góry. Teraz jestem pewna, że się obróciła, bo kopniaki są dużo powyżej pępka, a na dole tylko takie smyranie ;-)

No to zuzel zaliczony:-) Hania podczas meczu delikatnie kopala, wiec moze i jej sie podobalo i kibicowala razem z mamusia i tatusiem:-)
Natomiast wracajac z meczu tramwajem prawie cala droge stalam, bo mloda guwnarzeria musiala siedziec, a ja i starsze osoby stalismy w tloku:baffled:
Ogolnie jestem padnieta i zaraz ide spac. Milej noki

reklama
Nie slyszalam jeszcze żeby dziecku krzywda się stała od "jakiejś" pozycji. Z reszta dziecku będzie wygodnie dopóki my czujemy komfort. Coś niby mówią o prawym boku ze niby jakas tętnica..ale jak się w nocy kręce to nic poradzę...hehe jak się boisz to kup sobie ta wielka poduche do spania dla kobiet w ciąży (kształt J lub C) powinna odpowiednio ograniczyć kręcenie się nocne. A tak poza tym to myśle ze nie ma co przesadzać, bo to poproatu czuje się jeśli, dziecku jest zle to odrazu daje znać i samo wymusza zmianę Twojej pozycji kopniakami :)

ps przeniose na główny bo wątek który nie waga raczej nowego tematu ^^

Do góry