reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
dzieńdoberek laseczki :)

ja już od 5 na nogach.. jakaś masakra dzisiaj ze spaniem :/ a mały od wczorajszego wieczora chce mi chyba wyjść przez brzuch.. przysięgam nie wiem ile to dziecko ma cm ale chyba z meeeeetr :szok::-p już mało kopie, a więcej się rozpycha i to boleśnie..

Dzień dobry!
Ja dzisiaj się chyba trochę polenię. Trochę bo nigdy na całość iść nie umiem z leniuchowaniem;) Na razie wydelegowałam syna z dziadkami na mazury a męża z córką na rower:)
Moja panienka w brzuchu nigdy w nocy mnie nie budzi. Śpi sobie grzeczniutko i w dodatku rano wstaję później niż ja;)
Miłego dnia!

Cześć Wam :) To moja mała jest ostatnio mało delikatna i już tak daje czadu w nocy, że nie mogę przez nią spać...do tego Jasiek wstał dziś o....5:45 :/ Więc jak M wstał koło 8, to ja jeszcze padłam na 2 godziny ;) U nas ciepło, właśnie gotuje się zupa i jak Jaś ją zje, to lecimy na dwór. Ale to jeszcze trochę, bo na razie siedzę w piżamie i jem śniadanie ;)

Bry!
Jagodo! Przyjmij gorące życzenia, aby miłość była coraz piękniejsza, głębsza i by sprawiła, że życie nabierze szczególnego znaczenia i blasku. wszystkiego naj...!!!!:-)

All-me zdrówka równieą życzę...
Kamu super, że z dzidzią wszystko git!

Współczuje bolenych kopniaczków, u mnie są kopniaczki ale to raczej rozpyczanie się i nie budzi mnie to w nocy....

M.Lena widzę, że dziewczyny Cię już uspokoiły i dobrze! Mnie lekarz mówił, ze najbardziej wiarygodnym terminem rozwiązania jest ten podany na pierwszym usg prenatalnym coś koło 13 tygodnia i ja tego w zasadzie sie trzymam...:tak:

No a tak poza tym udało sie wczoraj postawić wszystkie słupki ogrodzeniowe i jeszcze grilla sobie zrobiliśmy:-D

...synek znów niedawno zasnął to idę ogarnąć chatę.... miłego dnia!

Witam. Synek zasnął, obiadek podszykowany, wiec moge nadrabiac zaległości na forum.

Jagoda
- dziś Wasz dzień! Wszystkiego najlepszego! :)

kamu - gratuluje udanej wizyty!

franek - ja dziś kupiłam lody :) po obiadku zjemy z polewą malinową :)

loleczka - super że wizyta na działeczce się udała!

Cześć :) u nas dziś brzydko i chłodno ale akurat mnie to cieszy. Niech pada nawet bo musimy siedzieć nadal w domu. Synio wciąż na antybiotyku ..

Mój dzidziuś jest raczej spokojny i nie sprawia bólu .. jeszcze hehe oby to był znak ze ma spokojny charakter :-D

Kamu - a o której Twój mały chodzi spać ze go dobudzić nie możesz ?

Izka domi - ja o tej godz codziennie wstaje buu

Loleczka - synek jeszcze śpi w dzień ?

Czesc :-D
heh pogoda okropna, wczoraj przeszla burza, popadalo a teraz jest mokro, ponuro i zimno...

Maciejkaa zdrowka dla synka ;-)
Loleczka super ze wypad na dzialke udany :-D i ze wszystkie slupki ogrodzeniowe stoja, my jeszcze u siebie ogrodzenia nie ruszylismy.....

milego dnia

Dzień dobry!

Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że się wyspałam! Huuurrraaaaa!!!!!
Po wczorajszej nocnej masakrze, dzisiaj synek był grzeczny i dał mi pospać zarówno w nocy jak i nad ranem, no cudownie!!!:-D

A co dzisiaj już zdążyliśmy zrobić: synek zbił swój talerzyk, ja ustawiłam w mikroweli za duża moc i mi mleko wykipiało, córeczka dała już znać, ze nie śpi, mąż poszedł do pracy:-D Miły początek dnia....

Loleczka - synek jeszcze śpi w dzień ?
Wczoraj to spał 3 godziny nawet (bo w nocy mieliśmy masakrę i nie spał od 24 do3-4 chyba):baffled: to potem odsypiał, ale tak normalnie zawsze w dzień śpi co najmniej godzinę...chyba nie ma w tym nic dziwnego skoro nawet w przedszkolu są drzemki...??

U mnie nawet dzisiaj słonecznie, tylko pewnie zimno... no cóż upały do nas zawsze najpóźniej przychodzą...

Plan na dzisiaj: ogarnąc się, iść do rodziców, na spacerek, potem obiadek u nich no i lenistwo:-) Szykuje się spokojny dzionek...

W tv właśnie widzę, że u mnie w mieście auto uderzyło w przyłącze gazowe w kamienicy i nastąpił wybuch... kamienica do wyburzenia...dobrze, że ludziom udało się uciec.... współczuję im...:-(

reklama
Witam się deszczowo!
Na 12 jedziemy z córeczką na kinder bal do jej koleżanki, który miał się odbywac w plenerze :/
Z którą z Was martwiłam się o gonitwę po sklepach za sandałami na majówkę??? Chyba możemy takie zakupy spkojonie przełożyć:szok: W piątek jak pakowałam syna na mazury to zgodnie z prognozami mu krótkie spodnie pakowałam a wczoraj rano wymieniałam na cieplejszą kurtkę i kilka dresów;-) Ja z małą jedziemy jutro. Na pewno wyposażone w kalosze i bezrękawniki ;) oraz bajki na dvd:-)

Do góry