reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

To i ja mówie dzień dobry o mojej stałej faorumowej porze:-D
Antek śpi a ja nadrabiam bb a potem idę poleżeć w cieniu:-) Maciejkaa- ja właśnie na czwartkowej wizycie dostałam zakaz leżenia na słońcu, oprócz tych plam ginka powiedziała mi że takie rozgrzanie organizmu może wywołać skurcze...
Aleksandra, Marzycielka- fajnie że macie juz glukozę z głowy:tak:

Madziasek, Marzycielka-kciuki za wizytę.
Lewan- gdzie będziesz rodzić?

reklama
Witam laseczki:-)

W Lidlu jest francuski tydzien i kupilam sobie 0,5 kg sera brie (pychota):-D
Niemoge sie doczkac wogole soboty bo idziemy do znajomych na grila:-)
IzaV czekam na wzkowe relacje

Iza a kupujesz ten jedo bartatina? Z fotelikiem czy bez? Na allegro te wozki widzialam bez fotelika ok 1300 zl a z fotelikiem tym jedo w granicach 1700 zl, ale nie wiem czy jeszcze jakies dodatki byly bo sie nie zaglebialam ;)

Jesteśmy po wizycie. Mały ma chore gardło, od tego gorączka. Czyli tak jak przypuszczałam. Do końca tyg musimy siedzieć w domu niestety buu a taka piękna pogoda na dworze :-(

Pandora o no właśnie to mi też mówiła gin żeby nie opalać się bo to wywołuje poród :szok: dlatego w tym roku o opaleniznie trzeba zapomnieć. Najgorzej będzie latem bo na plaży tylko w cieniu i w moim przypadku w lekkim ubraniu. A chciałam mieć termin na wiosnę i się nie udało. Teraz trzeba jakoś przetrwać to lato ...

I po wizycie:-)
Ktr mam dobrą wiadomość, to nie skracającą się szyjka:-)
mój doktorek nie zabrania opalania, mówi, że wszystko z umiarem.
I ja się tego trzymam:-D poza tym nic nie dodaje mi tyle energii co trochę słońca i witamina D;-)

Niestety wirus chłopaków przeskoczył na mnie:-(

Toska i jak po wizycie ? No widzisz każdy lekarz inaczej radzi. Ja się jednak boję wystawiać na słońce. Zwłaszcza brzuch..
a co Twoim małym ? Aż szkoda w taką pogodę co nie ? :-(

reklama
No szkoda:-(
wczoraj popołudniu dostali gorączkę, starszy ma zatkany nos, młodszy poza gorączką nic. Narzekają trochę na ból brzucha. Obstawiam jakś wirus.

Ja mam 37,5. Mam nadzieję, że do jutra nam przejdzie.

Co do słońca, polecam, nawet na 20 minut wysawić buzię i dekolt, wcześnięj posmarować się filtrem i zobaczysz jak dobrze to na samopoczucie wpływa.

A po wizycie wszystko ok. Doktorek zmieni chyba zdanie co o wyjazdów w ciąży ;-)

Do góry