reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

A byłaś z nimi u lekarza ?
Ja też obstawiłam wirus i chciałam poprzestać tylko na syropie przeciwgorączkowym ale pomyślałam o tym gardle ze często nie boli a robi się stan zapalny no i zgadłam :sorry2:
ja nie wystawiam bo plamy mi na twarzy wyjdą i będę wygladac jak idź i nie wracaj hehe

reklama
Iza - koniecznie daj znać , bo własnie zachorowałam na Twj wózek - granatowy w kropeczki.
Mam tylko nadzieję,że nie jest ciężki i dobrze się zgłąda. Ja zbyt pokaźnych gabarytów nie jestem i potrzebuję raczej jakiegoś zgrabnego wóżka.
Ale ten jest pięęękny :)
no wlasnie pisałam już ze te kropeczki to ńiestety łezki, tez ładne, ale kropeczki ładniejsze :) powiem ci ze ten bartatina, alu plus (na paskach jak wózki 20 lat temu, a nie na wahaczach) prowadzi sie leciutko jak piórko hehe, a ze elegance (14calowe koła pompowane) gondola jest w miarę wysoko, nie muszę sie pochylac bardzo do dziecka (mam 165cm)- w dodatku z czarnym stelazem- jest matowy- wyglada naprawde bardzo elegancko :)

Iza a kupujesz ten jedo bartatina? Z fotelikiem czy bez? Na allegro te wozki widzialam bez fotelika ok 1300 zl a z fotelikiem tym jedo w granicach 1700 zl, ale nie wiem czy jeszcze jakies dodatki byly bo sie nie zaglebialam ;)

Nie byłam przekonana na Allegro, za duży wydatek jak na sklep internetowy i chyba troche sie boje ze dziś sklep istnieje a jutro moze już przestać..

Kupiłam/zamowilam :) bez fotelika ale z adapterami do maxi cosi, bo my i tak nie mamy auta a jak już kupimy moze na jesieni/w zimę) to sie kupi jakiś używany za 50€ :) z fotelikiem jedo jakoś trzeba dodać 250-300zl

Ja się opalałam i nie mam przebarwień a rzeczywiście czuję się i wyglądam o niebo lepiej! :-) ale nie namawiam nikogo żeby potem nie było, że Wam wyjdą plamy :sorry2:

Tośka, Maciejka - trzymajcie sie z chłopcami! zdrówka życzę!
Izka V - fajnie, że zamówiłaś juz wózek! ja muszę pogonić trochę męża żebyśmy też już się wzięli na wyprawkę! ;-)

Ostatnia edycja:
My2013 ja kwas foliowy brałam do końca 1 trymestru.

Maciejkaa zdrówka dla malucha życzę.

Toska zdrówka życzę i super, że na wizycie wszystko ok.

My już po widzeniu :-) z maluchem wszystko ok, opis na odpowiednim wątku.

A ja znowu sama mąż właśnie jedzie do Płocka

Fibi ja bym pewnie troche poczekala ale korzystam z polskich cen! Także bez stresu, aczkolwiek jak pisałam niektóre firmy każą czekać 4-5tyg na realizacje zamówienia...wiec tez zeby nie było problemu lepiej sie zorientować w terenie :)))

A i wszystkim polecam MAMA i TATA sklep w starych babicach, super miłe dziewczyny pracują i jest suuuuper tanio. Przebily Marywilska jeśli chodzi o smoczki, butelki, art higieniczne i wydają sie szczere bo często mi proponowaly tańsze rozwiązania :) niestety mały wybór pampersow- chyba jedyny minus, ubranek w bród, ale ceny jak na Allegro :)) napewno jeszcze tam wrócę jeszcze przed wyjazdem bo muszę przeanalizować listę, jak dobrze pójdzie do majowki skompletuje mu caaaaaala wyprawke ^^

My rowniez po wizycie, opis w odpowiednim watku :-D

My2013 ja kwas foliowy dalej biore, jest w zestawie witamin ktore lykam :-D

Zdrowka dla chorujacych i ich pociech ;-)

Dzisiaj troszke sie poopalalam i dalej bede codziennie na 20 min sie wystawiac na slonce, nie mam zadnych plam i przebarwien, od razu lepiej sie po tym czuje :-D

Zaczarowana - tak, o tej samej ;-) jakoś umknął mi Twój post ;-)

To i ja zabrałam się za zakupy wyprawkowe :-) Zaczynam od ubranek, bo to spokojnie mogę robić bez wiedzy i udziału męża :-p

W pierwszej ciąży się nie opalałam ale nie unikałam też zupełnie słońca, jak wiedziałam, że spędzę na nim więcej czasu to smarowałam się kremem z filtrem. I żyję :-p Teraz też nie wyobrażam sobie siedzieć cały czas w cieniu, bo tak jak Toska - od razu lepiej się czuję jak złapię trochę słońca ;-) Ale o opaleniźnie w tym roku mogę zapomnieć, bo mam taką cerę, że potrzebuję duuuużo czasu na słońcu, żeby była mniej blada ;-)

Iza - bo pampersy to chyba w ogóle lepiej kupować na promocjach w supermarketach niż w takich sklepach ;-) Chociaż mogę się mylić ;-)

łooo Iza to zaszalałas :-) ja dopiero siedzę nad listą co tu kupić itp i tak wiem, że albo kupie czegoś za dużo albo zapomnę o czymś :-p
jak już zrobisz całą wyprawkę to wrzuć tu listę co kupiłaś jeśli możesz oczywiście :)

reklama
W starych babicach pieluchy Happy 2 (2-5kg) 42szt/23.50zl ..na Marywilskiej, pampersy 1 (2-5kg) 27szt/10-15zl. Nie wiem jakie są ceny podczas promocji :/
Zaraz będę analizować moja listę i wam napisze w odpowiednim wątku zeby tu już nie bałaganie bo i tak sie troche rozpedzilam lol
sry za bałagan

Do góry