reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Witam rano :-D
dzisiaj podzialam na dworze i zlapie troche slonca!

Dolares fajnie ze przezylas badanie,
ba! ze sie Tobie nawet podobalo

Maciejkaa zdrowka dla synka ;-)

Loleczka gratuluje opalenizny nawet indianskiej no i udanego grilowania :-D

dzisiaj mam wizyte na 18.40, juz sie nie moge doczekac spotkania z dzidziusiem :-)
dziewczyny trzymajcie kciuki ;-)

milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :)
Dolaresr - fajnie, że masz już to badanie za sobą. Tak się zastanawiam, czy i mnie glukoza zasmakuje, bo ogromnie mnie ciągnie do słodkiego - ostatnio wyjadałam cukier z cukierniczki ;)

IzaV czekam na zdjecia z zakupów!

Nosi mnie już na tym L4. Ale w weekend "poszalałam" i byłam z mężem w kinie na "Panaceum" - atrakcja dnia ;)

Hej dziewczyny ja się witam bardzo słonecznie :)
MadziaSek- powodzenia na wizycie i daj koniecznie znać :)
Loleczka- fajnie że już sie opaliłaś, mi razem ze słonkiem przyszła alergia!

i to mam do was pytanie, czy któraś z was ma ten problem? oczy jak świnka, kichanie i drapanie w gardle? czy mozna coś brać? jak sobie pomóc? :(

Damagi ja to mam codziennie rano :) I traktuje to jak alergie, bo do południa samo przechodzi zazwyczaj ^^

Bry dziewczynki :))) ja dziś oficjalnie otwieram moj sezon na polowanie wozkowe i szukanie atrakcyjnej ceny!
Jakies dzis macie badania?glukozy?

Witam z rana w piżamie jeszcze:)))

Domi na pewno warto poszukać porządnego pediatry dla małej. Przykro mi, że teraz masz złe doświadczenia z leczeniem synka. Ja moją lubię za stanowczość i za to, że nie czeka aż się zacznie coś dziać tylko jak ma przypuszczenia to wychodzę z listą badań do zrobienia i od razu mam z głowy zamartwianie i czekanie.
Maciejkaa jeśli synek gorączkował wczoraj to rano nawet jak by był w formie bym go do przedszkola nie wysłała tylko przetrzymała w domu czy się coś nie rozwinie.
Zgadzam się z Izą V, że w większości sieciówek jest pewnie taki sam bazar i jakość jak na tej marywilskiej (nie byłam ale wiem jaką jakość ma h&m czy stradivarius czy bershka i chyba gorszej nie można).
Loleczka super, że weekend minął wam aktywnie na działeczce.
Madziasek kciuki za wizytę.
Domagi ja niestety nie mam doświadczenia z alergiami wziewnymi. Trzeba by się alergologa zapytać co w ciąży zrobić.

Hejka ;-)

Jednak zostawiłam synka w domu bo znów obudził się o 4rano z gorączka i tyle ze spania ..
Mąż zabrał nam auto więc do lekarza jedziemy dopiero popołudniu. Ponoć panuje zapalenie gardła więc się nie zdziwię jak i jego dopadło ...

Loleczka - hehe te ograniczone opalenizny są najlepsze ;)

Madziasek - &&&&&&

Lewan - mnie też ! Wciąż myślę o słodyczach masakra !

Iza - to dziś kupujesz wózek ?

Kasia - no zostawiłam go. I do końca tyg będzie w domu. Choć pogoda kusi by wyjść :(

Damagi - nie pomogę niestety w tej kwestii :-(

i to mam do was pytanie, czy któraś z was ma ten problem? oczy jak świnka, kichanie i drapanie w gardle? czy mozna coś brać? jak sobie pomóc? :(

dołączam się :-p ja narazie dzięki Bogu oczy "w miarę" normalne, ale woda z nosa leci :/ i oczywiście zaczęło się po wizycie u gin, zobacze jak będzie, jak się pogorszy to do niego dzwonie :) niech coś radzi

Dzień dobry:-)

Iza powodzenia, a sprawdzałaś taki sklep Calineczka na Pradze południe, chyba nagrochowskiej, też maja sklep internetowy. Wiele znajomych u nich kupowało wózki, my kupiliśmy foteliki maxi cosi, ceny mieli atrakcyjne.
domagi wiem, że można brać wapno, ale czy to coś pomoże:dry:
Madziasek trzymam kciuki.
lewan nie dziwię się, że Cię nosi, jak za oknem taka piękna pogoda, trudno usiedzieć w domu.
loleczka fajnie, że weekend tak miło minął.

A ja siedzę dzisiaj w domu z chłopakami, wczoraj popołudniu dostali gorączkę, dzisiaj mają 37 i nie widać, żeby coś ich brało, ale poobserwuję.

Miłego dnia,
czas na kawę się skończył, teraz czas na playmobil:-D

Jak znajdę cenę która mi sie podoba to go dziś już zamówie :)) 4-5 tyg czekania na realizacje (czuje sie jakbym miała mieć wózek robiony na zamówienie hehe) no potem tydzień transportu do Francji... Wiec mam nadzieje ze w czerwcu już będzie u mnie w domu :)))

O dzięki toska, zaraz poszukam!!! Ja w sumie zwiedzilam smyka, świat dziecka (towarowa, marki) i wózki na al.solidarnosci...jak znacie jeszcze jakieś to plz dajcie mi znać :)))
Będę dzwieczna :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry