reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hej!
Madzik, no coś niesamowitego, jak się Twoja Córcia upozowała :) śliczna! Jesteś troszkę spokojniejsza?

Agata, polecam w H&M teraz są fajne gacie w stylu alladynek, z gumą szeroką na górze, w różnych kolorach, z fajnego materiału na lato :)
do kina chodziliśmy zawsze w środy, bo w Cinema City mają tańsze bilety, ale ostatnio nic nie ma ciekawego, takiego żeby w ciąży się zrelaksować i nie denerwować :)

Poziomeczka, witaj!

IzaV, co to za magiczny tekst, który testujesz, gdy "trzeba się upomnieć"?

Jagoda, kciuki za glukozę, no i pochwal się sukienką!!!

reklama
dzień dobry mamusie!
spać nie mogę dzisiaj, już po Ince i śniadanku jestem. Mam dzisiaj wizytę u lekarza i usg połówkowe, więc chyba nerwy dają o sobie znać, wertuję internet i szukam o co by się jeszcze na wizycie zapytać. A na dodatek mały szaleje w brzuchu od rana , jak nigdy, od tygodnia budził się koło 10, ale dziś chyba też ma nerwa- jak każde dziecko przed wizytą u lekarza...hahaha:-D

Czesc ;-)

Jagoda powodzenia na glukozie :-D
My2013 kciuki za dzisiejsza wizyte polowkowa :-D

piekny dzien sie zapowiada, bede dalej w ogrodeczku dzialac!
milego dnia dziewczynki!

Dzień dobry :)
Dzieci mi dzisiaj buszują od 6:30 rano i matce spać nie dają :rofl2: nie wiem co je tak poruszyło

Agata_K nie szalej po mieście za bardzo bo może ból być mocniejszy na drugi dzień po szaleństwie (bynajmniej u mnie z reguły tak to się kończy :confused2:)
marzycielka lepiej męża nie przyciskać bo na niektórych to naprawdę źle działa
IzaV może jak tak kopał to właśnie mu się podobało? tańczył czy coś ;-):laugh2:
Jagoda23 pochwal się kiecką a glukozę da się przeżyć :tak:
My &&&&& za wizytę. Oczywiście zdjęcia potem wklej obowiązkowo :-)

Dzień dobry!

Izka super, że z szyjka oki!

Marzycielko, jak juz odostaniesz przesyłke to pochwal się zakupami!

Madzik, swietna fota, faktycznie akropatka!:-D

Ewcik && za dzisiaj!

Agata, ja się wkrótce wybieram na Krudów... wyglada z zapowiedzi, że bedzie smiesznie!:tak:

Witaj Poziomeczka!

Agata, miło ze strony sprzedawczyni...rzadkość to jednak...

Jagoda pokaż koniecznie sukienkę!

My && za wizyte!

...bosze, ale miałam dzisiaj w nocy zgage...no umierałam, a do tego wiąz zatkany nos katarem...no poprostu bajka...
A wczoraj byłam na działeczce i z mężem pocieliśmy drzewko na mniejsze kawalki (na grilla bedzie) no i dzisiaj mam piękne dwa odciski od sekatora :-) a do tego wszystkiego mam wrażenie, że mi dłonie i stopy popdpuchnęły... szlag by to...

Witam :)

Dziś znowu słoneczko i piękny dzień się zapowiada :) więc zaraz zmykamy na dwór.

Poziomeczka witamy :)

chrobek - maluchy słyszą co się dzieje, ale czy im to przeszkadza? nie wiem. Ja byłam w ciąży z Szymkiem to budowaliśmy i urządzaliśmy dom i ja będąc na zwolnieniu "pilnowałam" budowy... więc mały słyszał te wszystkie maszyny, wiertarki itp. Zresztą jak się urodził to tez go nie oszczędzaliśmy i np. wiertarka nie była mu obca :) teraz to największy pomocnik taty ;)

domi - masz rację wyprawka to jedno, ale zakupy dla starszaka to drugie... szczególnie buty/kapcie, w których maluch czasem pochodzi góra 2 m-ce (bo przecież w za dużych się przewraca i potyka, więc na zapas nie da sie kupić). koszulkę czy spodnie można od biedy podwinąć ;) więc wyprawka to szał zakupów, a potem tylko "znowu wyrósł/wyrosła z....." ;) może i zakupy byłyby przyjemniejsze, gdyby ceny były adekwatne do rozmiaru. Bo buty dla dziecka w cenie butów dla dorosłych to lekka przesada ;/

Agata - to miałaś szczęście, że Cię ekspedientka zauważyła

Jagoda - pokaz sukienkę :) i oby dobrze poszła ta glukoza

Chrobek tak się zastanawiałam nad juwenaliami i powiedz mi czy u Was teren Juwenaliów jest ogrodzony? Bo jeśli tak to ja bym nie poszła u nas jak są Juwenalia to ludzie tak się pchają, że można stracić buty, nie mówiąc już o ścisku i łokciach, z których możesz dostać w brzuch.

Agata_K no proszę, rzadko się zdarza, żeby ktoś nas przepuścił.

Jagoda23 kciuki za glukozę i pochwal się sukienkę

My kciuki za wizytę

Zenia na mojego najlepiej działa, jak mu coś zaproponuje a potem daję wolną rękę, to wtedy robi tak jak bym chciała, tak było np. przy kupnie samochodu jak się upierałam przy kia to nie chciał a jak powiedziałam, żeby zaproponował coś od siebie i przemyślimy to wybrał kia. Ale cii bo się domyśli :-D

a ja już od rana kombinuje jak nie iść do dentysty, kurde nie wiem dlaczego ja tak się boje tego lekarza

witam się porannie :-)

pranie suszy się na balkonie, zmywarka pierze mi naczynia, a ja mam chwilkę dla siebie. Potem lecę się kąpać i do ginki na 13.15.

jagoda powodzenia z tą glukozą! ja za jakieś 2 tyg będę robić, w laboratorium kazali mi być o 7.30

my2013 &&& za wizytkę

zenia to musi być niesamowite, czuć ruchy dwojga dzieci na raz :-) moja mi dzisiaj zasadza po pęcherzu

loleczka zazdroszczę tej działeczki, ehh.. i nawet tych odcisków po sekatorze :-D

chrobek ja też fanką żużla jestem, mój M to zagorzały fan, więc siłą rzeczy ja też muszę.. i teraz może w maju pojedziemy na meczyk z synkiem. a jakiej drużynie kibicujesz?

Dzień dobry dziewczyny :-)u mnie od rana świeci słoneczko więc i humor dopisuje :-D Dzisiaj ma być 20 stopni, chyba czas rozłożyć leżak na balkonie :tak:

Madzik, ale akrobatka !! zdjęcie extra !! :-)

Jagoda, powodzenia na glukozie :-) ja też już mam skierowanie ale pójdę w maju :-p Ja ślub miałam we wrześniu także rozumiem Cię w pełni, przygotowań jest mnóstwo.

Poziomeczka, witam, który to tydzień ciąży ? :-)

My2013, trzymam kciuki za wizytę !! Ja też zawsze przed wizytą się denerwuję :-p

Loleczka, jak zgaga to dzidzi rosną włoski :-Dja na razie jezcze zgagi nie miałam.. Współczuje zapchanego noska, wiem cos o tym niestety.. :-(
aa i zazdroszczę działki !!:tak:

Marzycielka, mam to samo z dentystą :-p ja na razie nie chodzę bo niestety strasznie krwawią mi dziąsła..;/

Ewcik, trzymam kciuki za udaną wizytę !! :-)

Wczoraj wygrałam dwie aukcje spodni ciążowych- krótkie jeansy i tregginsy jeansowe. Mam nadzieje, że będą pasować :-p A w niedziele kupiłam w h&m krótkie materiałowe spodenki za 20zł !! Warto się wybrać i poszperać bo dużo jest ciążowych rzeczy po 20/30zł. :-D

reklama
czesc Dziewczyny,

witam się z rana :) po kawce i śniadanku z Psiapsiółką .

Jagoda - koneicznie pochwal się sukienką i powodzenia na glukozie!

Ja wczoraj na noc znowu tak się nażarłam, że dziś <O matko 47,7 kg!!!!!> Pizza i kurczaczki i piffko bez % . Co to był za wieczór ;)

Miłego dnia, w Wawie cuuuudowna wiosna!

Do góry