reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Eweli, no to miłej imprezki! Mi zaraz mąż tajskie żarełko gotuje, a później wieeeeeelkie pudło lodów, które w sklepie przemówiło ludzkim głosem i powiedziało: 'zjedz mnie'

Chodzicie do kina? Coś teraz jest godnego obejrzenia? Bo bym się przeszła i nie wiem, na co.:dry:

reklama
Izka - super ze z szyjka OK :-)

Agata - no masz z głowy spory wydatek ;-)

Madzik - mały cyrkowiec :-D

Marzycielka - no pochwał się co kupiłaś :-)

Ja jestem padnieta. Dwa razy na zakupach dziś i 2godziny na placu zabaw Uf !

Hej witam wszystkie sierpniowe mamusie :) Również bedę sierpniową mamą już drugiego maluszka. Jakoś na początku ciąży tu zajrzałam ale jak ma się takiego małego smyka to trudno znaleźć czas na wszystko. W pierwszej ciąży więcej czasu było na zaglądanie na forum. Może uda mi się zaglądać tu częściej. Pozdrawiam.

Kobitki pytanko mam, jak myslicie czy nasze maluszki bardzo zle znosza mocne halasy?
W maju chcialabym sie wybrac na dwie "imprezy": 1. żużel, 2. Juwenali (ponc ma grac Kult)

Moje koty pozdrawiaja Wasze koty :-D
teraz cale dnie i noce na dworze buszuja
Marzycielka pochwal sie ciuszkami,
Agata mozesz zapodac link do alladynek na allegro?
u mnie dzisiaj taka duchota byla ze troszke popadalo, ale przyjemnie sie potem zrobilo;-)
Ja rowniez po kolacji 2 jablka zjadlam haha

dziewczyny, ja tylko na szybko melduję się, że żyję, ale mąż mnie wywalił z domu na czas remontu, więc siedzę w wawie do odwołania,
Wpadasz w takim razie na ciezarowkowe rendez vous? ^^

później Was doczytam, narazie melduję, że szyjka się nie skraca i jest zamknięta uufff niesamowicie mi ulżyło!! ale mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć.. więc będę sobie dzień urozmaicać wypadami do łazienki, kuchni i na hustawkę, bo ładna pogoda :-p a jak będą się skurcze nasilać to migusiem do szpitala..
gratki !!! Nasze kciuki działają cuda haha a tak na serio to bardzo sie cieszę bo nasze maluszki sa juz na tyle duże ze lada chwila mogą niechcący wypchnac sie na świat. A jak masz leżeć jeszcze te kilka(nascie) tyg to w sumie dobrze sie składa bo i tak niedługo będziemy już wszystkie plackiem leźec wiec w sumie zadna strata :p narobimy sie po porodzie przez kolejnych 18 lat :))

Zobacz załącznik 552736 a taka z niej akrobatka

hej hej -bylam dzisiaj na wizycie mała wazy 680 gramów i nadal jest dziewczynką :)
Sper zdjęcie i faktycznie akrobatka hahahahaha super jakość zdjęcia !!! Ślicznie widać profil! Chyba od noska w dół do ciebie podobna huh?

Razem z obiema babciami ustalilysmy ze wg ostatniego usg (foty +wideo) Tadek ma moje oczy, nos jeszcze nie wiemy, ale usta i brodę ma ewidentne po tacie :D

Kobitki pytanko mam, jak myslicie czy nasze maluszki bardzo zle znosza mocne halasy?
W maju chcialabym sie wybrac na dwie "imprezy": 1. żużel, 2. Juwenali (ponc ma grac Kult)
To są imprezy plenerowe nie? Ja już chyba na tym etapie nie poszlabym na koncert do klubu ale w plener jak najbardziej :))) jak będziesz stała nie za blisko głośników i szalejacego tłumu to napewno nic nikomu sie nie stanie :D

Ostatnia edycja:
Chrobek, a gdzie na Juwenalia?

Poziomeczka, witaj! Zaglądaj w miarę możliwości do nas, bo tu wesoło mamy:tak:

Madziasek, wkleję zaraz linka do wątku zakupowego.

D kończy gotować tajskie, jeeeeeny, tak już pachnie, że mi ślinianki szaleją. A głodna jestem jak jasny pieron!

reklama
Do góry