reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hej! Nie było mnie tu kilka dni, mam sporo do poczytania, ale chciałam się zameldować i powiedzieć, że kupiłam dziś pierwszy pojazd dla Jasia :-D Post w odpowiednim wątku;-)

Izka, zdążyłam póki co przeczytać tylko, że już lepiej z Twoją szyjką, więc Cię mocno ściskam i cieszę się, że się już nie skraca. Leż ile wlezie!!!

Miałam lenia forumowego, ale już mi chyba przeszło, lol
Dziś mam parę zajęć wieczorem, ale jutro od rana będę nadrabiać zaległości forumowe.
Mam nadzieję, ze Wam humory dopisują, ja dziś jestem uskrzydlona tym, że największy pain in butt jest za mną!:-D:-D:-D

reklama
DSC00277.jpg a taka z niej akrobatka

hej hej -bylam dzisiaj na wizycie mała wazy 680 gramów i nadal jest dziewczynką :)

Załączniki

• DSC00277.jpg
    DSC00277.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 48
dziewczyny pomyliłam się i zle zamiescilam wieści z wizyty, no ale już nie będę przenosić-ja dzisiaj wykonczona jestem ,wiec teraz już leze

to i ja się melduję dzisiaj :-)
Izka super ze z szyjką ok, dużo odpoczynku życzę :)
Agata gratuluję zakupu :)
u mnie humorek dopisuje, pewnie dzięki pogodzie haha
Madzik gratuluję dzisiejszej wizyty :) córeczka akrobatka!

Izka87 super, że wszystko ok., cieszę się.

Madzik1980 śliczna, czy ona ma nóżki przy główce?

Ja dziś odkupiłam się na allegro i mam nadzieję, że na początku tygodnia rzeczy przyjdą, w Poznaniu było dziś 22 stopnie i słoneczko i chyba będę spać przy otwartym oknie, powiem Wam, że mój kot to ma życie, cały dzień na balkonie na słoneczku, w łóżku śpi ze mną, a jak ma ochoty na głaskanie to na tapczanie obok i się nadstawia

Marzycielko, mój kot pozdrawia Twojego kota :)

Ja znalazłam na allegro fajne alladynki i chyba sobie po wypłacie (albo i przed) zamówię trzy pary, bo bym pochodziła w jakiś odjechanych kolorach (wściekły róż, zieleń, kanarkowa żółć).
Pochwal się później, co tam kupiłaś w zakupowym wątku, bom ciekawa ;-)

MadziaSek, u nas dziś przed południem było pochmurno, ale po zrobił się upał i piękne słońce! Ach, nareszcie wiosna! A ponoć w maju już lato ma przyjść!

reklama
Madzik - super Dzidzia , gratulację rosnącej Pięności

Iza - współczuję z tymi winami is zmpanami, nno można się nieźle wkurzyć :(

Loleczka - gratulacje super oceny - masz co świętować!

Mężuś do piątku na wyjeździe, ja dziś mam babski wieczór, zaraz Psiapsióła wpada na noc :) Przy lechu free sobie posiedzime , a co ;)

Do góry