reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hejka laseczki ;)
Ewcik myśle ze my piszemy ze nasze dzidzia szaleją bo nie wiemy ci to znaczy prawdziwe szaleństwo hehe.. Mój tez et raczej spokojny i tylko 3-5 razy dziennie czuje konkretne ruchy przez 5min i tyle tego szaleństwa :) kolejna porcja słońca jest gotowa do wysłania :) za tydzień powinni juz być super ciepło :))

A tak na serio, dziewczyny, mam problem, bo zupełnie nie wiem jakie ubrania do polski zabrać (będę w wawie)
Mam tylko albo cienki materialowy płaszczyk, w którym sie nie dopinam :p albo taka grubsza narzutke (koło z wycieciami na ręce) jak na zdjęciu tylko bez futerka :) nie wiem czy to nie bedzie za ciepłe... No u jak z butami? Wezmę moje koturny :p ale na codzień na chodzenie po sklepach mam tylko takie cienkie materialowr baleriny... Eh :/ pomocy :D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
reklama
Iza - jeśli będzie tak jak dziś to spokojnie wystarczyłyby Ci baleriny i cienki płaszczyk ;-) Ta narzutka to raczej za ciepła. No i jeśli ma dalej padać, to jeszcze kalosze by Ci się przydały :-D

ooo i mamy ten sam wiek ciąży :) masz termin na 06.08 ?

tak, nawet ostatnio Ci o tym pisałam :-D

iza w Pl zrobiło się na tyle ciepło, że ja od 2 dni śmigam w bluzce z dł. rękawem a na to kurtka typu soft-shell-i jest mi w sam raz! także ta narzutka może być za ciepła..

Cześć Dziewczyny,

pogoda w Wawie dziś pięęękna była. Zaliczyliśmy z Mężem spacer w szczęśliwickim i zakupy w blue city.

Franek - trzymaj się tam i nie dawaj chorobie. Pogoda coraz ładniejsza i spacery się zbliżają :)

Ewci k -ja też muszę się wybrać do lidla - wczoraj szwagierka pokazywała mi śliczne ciuszki dla ich maluszka. fakt, ze na ponad roczne dziecko ale śliczne!

Widzę, że pod moją nieobecność nic się tu dziś nie działo, pewnie wszystkie korzystają z pogody :-)

My zaliczyliśmy Lidla (na szczęście jeszcze się załapaliśmy na większość z tego, co chciałam kupić;-)), spacer nad Zalewem Zegrzyńskim i przywiozłam sobie od rodziców torbę ciuszków unisex. Teraz muszę ogarnąć ile czego mam i zacząć kupować bardziej dziewczęce :-D

Wow, faktycznie pustki... no ale przy takiej pogodzie to się nie dziwię:-) Ja dziś pierwszy raz założyłam lżejszą kurtkę i balerinki:szok: Było bosko.. Zakupiłam promocyjne pieluchy w Biedronce. Polecam dziewczyny, kupiłam dwie paki po 74 pieluchy /w promocji wszystkie oprócz newborn/ za 50 zł.:rofl2: Eweli, to ty dzisiaj nasze ochockie rejony nawiedziłaś i "moje"zakupowe Blue City..

Ja zaliczyłam dziś odwiedziny na cmentarzu północnym i nogi mi w d... wchodzą, bo mam dziadków na jednym końcu, a wujka na drugim, ale pogoda sprzyjała, a jutro jadę na grilla, może nawet paddać.. grill będzie..:rofl2:

Dobry wieczór!
Nie mnie jedną jak widzę pogoda trzymała z daleka od komputera:D i jeszcze jedna rzecz mi pochłonęła część dnia. Moja siostra urodziła dziś po północy i byłam oglądać tą najsłodszą istotkę na świecie:D
Też byłam dziś w blue city bo moje dzieci "szkoliły się" na rycerzy Jedi w gwiezdnej akademii mocy;)
Reszta dnia na powietrzu.
Franekkimono to jest dopiero niskie ciśnienie! Nieźle potrafisz się "hibernować" hehe
IzaV ten płaszczyk na pewno za ciepły. Raczej już koło 15-20 stopni będzie temperatura. Zawsze jakby spadła możesz założyć dwie bluzy;) A buty to najlepiej trampki jakieś do śmigania.

reklama
Do góry