reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hej Dziewczyny!
No pogoda wczoraj cudna była, a około 14-tej lał deszcz i była BURZA! :) potem znów słonko. Dzisiaj jakoś troszkę pochmurnawo, ale na tyle ciepło, że spałam całą noc przy uchylonym oknie! Aaaaale sie wyspałam, bossssssko!
IzaV, popieram to co pisały dziewczyny o pogodzie, jest cieplutko! Balerinki, trampki, bluza albo dwie i śmigasz :)
Kasiarj, gratulacje dla Siostry! Ale Jej już fajnie :)
Zenia, super że jesteś już w domku, no i dobrze, że Ci ten ordynator pogroził paluszkiem, bo Ty tu nam takie rzeczy wypisywałaś, że też miałam ochotę Cię dorwać i przywiązać do łóżka. Zapadło mi w pamięć mycie okien i glazury do sufitu w łazience! Teraz się oszczędzaj, mateczko!
Miłego, słonecznego, wiosennego dnia i zadowolonych Brzuszków!

reklama
kasia- gratulacje dla siostry!!
miciur-ka- no podejrzewam że na lidlowe zakupy się nie załapiesz, ale ostatnio były ciuszki dla ciut większych dzieci, może będą w najbliższym czasie dla niemowlaczków... U nas lidl nie mały ale trzeba iść rano, po południu z reguły zostają 2-3 sztuki:-D
zenia- super że Cię wypuścili:tak: a gdzie leżałaś?

u nas dziś super pogoda, zastanawiam się właśnie nad spacerkiem przed obiadem, a po południu jedziemy na poszukiwania drzwi do domku:-) Miłej niedzielki!:tak:

Lewan z tego co wyczytałam to ty też leżakujesz, tyle dobrze ze w domu i miejmy nadzieje, ze ci sie rozwarcie nie pogłębi
No Magdalenha nasłuchałam się sporo niestety, że nic nie mogę robić :/ ale nie wiem czy ja tak wytrzymam
pandora w Jastrzebiu leżałam

Dzien Dobry Paniom:-)

No w Toronto, tez dzis pochmurnie trche i pewnie bedzie padac, ale moze uda mi sie meza wyciagna do McDonalda na lody:-D

zenia - o jak fajnie, ze Cie wypuscili, odpoczywaj teraz kochana

Zenia fajowo ze Cie wypuscili juz, chłopaczki rosną jak na drożdżach :), oszczędzaj się !

No pocieszacie z ta pogoda mam nadz ze na pomorzu też ładnie a nie tylko tam w centralnej polsce :) bo ja przylatuje w legginsach i koniec najwyżej mi dupka zmarznie haha nie no jestem dobrej myśli :D,

Pandorka- no dokladnie w lidlu zawsze wymiecione, no ale trudno coś.znajdę gdzieś indziej bi jest tych dziecięcych troszkę ;), a ty juz powoli robisz zakupy czy masz po Antosiu?!

A w ogóle namawiam mojego Tomka na imię David, ciekawe czy ulegnie ;D

cześć Dziewczyny :)

my wczoraj na pempkowym u szaagierki byliśmy. Dziś trochę zmęczona, właśnie przyjehaliśy do teściów.
Gdzie jest słoneczko się pytam ? :( Wczoraj taka cudna wiosna była a tu o...
Udanej niedzieli !

Hej
Kasiarj gratulacje dla siostry:) Fajnie że szybciutko jej poszło! A to jej pierwsze maleństwo?
Zenia super że Ciebie wypuścili i że wszystko ok, a Twoje maluszki strasznie już duże :tak:
i dziękuję u mnie wszystko w porządku

Eweli u mnie dzisiaj też bez słoneczka :(

miłego dnia!

miciur-ka- u nas dziś ciepełko, więc jak tak dalej pójdzie to leginsy będą ok:tak: A sklepów pewnie że dużo:-D oby tylko kasy nie brakło, ja niestety prawie wszystko mam po Antku więc dokupię tylko kilka drobiazgów:-(
David- ładne imię no i tak jak chciałaś uniwersalne:tak:

reklama
Zenia jak dobrze że wszystko się poprawiło. Teraz proszę o siebie dbać, rozpieszczaj się kobieto i wykorzystuj sytuację, bo jak się chłopcy urodzą/nadal są chłopcami?/, to czasu nie będzie:-) Małe giganciki te twoje maluszki:-D W STOLYCY słońce wyszło.. o ironio ale dlaczego po 17?Rano jak byliśmy na działce to wiało i padało.. Od jutra ma być 17 stopni, ciekawe czy prognoza się sprawdzi.....:-D

Do góry