reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Kasiarj, gratuluję cioteczko! Jak się czuje siostra? Szybko jej poszło?:-)
Dziękuję, dziękuję:)
Poszło bardzo szybko:) 2h i było po sprawie. Ponieważ była absolutna gotowość szyjki i lekkie rozwarcie zdecydowali się z lekarzem na indukcję. Dostała kroplówkę i rach ciach skurcze i poród. Czuje się bardzo dobrze.

reklama
Dobry wieczór

IzaVarsovie w tym płaszczyku będzie Ci za ciepło.

KasiaJr gratulacje dla siostry.

My korzystaliśmy z pogody, byliśmy na działce z teściem, oprócz tego kupiłam dwa ciuszki dla maluszka, pozwoliłam sobie na jeden w kolorze niebieskim. W sumie dzień można zaliczyć do udanych, pomijając obiad u teściów, moja teściowa to ciężka osoba a dziś miała swoje humorki, od wejścia była niemiła, a jak chcieliśmy pożyczyć na pięć minut ciśnieniomierz to normalnie masakra, popłakałam się z powodu jej słów i zepsuła mi humor na pół dnia. Ja sobie ciśnienie mierze i wyniki mnie zaskakują, poza tym mąż dziś poczuł kopniaczek maluszka, ale miał minę

Hallo, ja mam maksymalnego kompowego lenia ale z tel szybko zaglądam :),

Widze że była rozmowa o pizamkach ;), ja kupiłam koszule fajne do karmienia w promocji na allegro po 15zl szt, więc chyba tanio ;)

Widze że coś ciekawego w lidlu dają ale ja się juz pewnie nie zalapie :(

U mnie dzidzia takie harce wyczynia że szokk puka wierci się itd, tylko nie lubie jak się tam jakoś dziwnie przekreca bo to takie nieprzyjemne, no i najlepsze dziś Tomek trzymal rękę na brzuchu i poczuł kopa:D! :))) w końcu!

Izavarsovie- widzę że masz identyko problem co ja- nie wiem czy to co mam i to w co się dopinam ;) będzie odpowiednie

Kasia- gratuluje siostrze :)!

Kurde nie ciekawie z tymi chorobami i ciazowymi dolegliwosciami - odpoczywajcie i kurujcie się dziewczyny!

Przepraszam że tak ogólnikowo ale na chwilke wpadlam nie nadrobilam wszystkiego coś mam awersję do monitorów ostatnio...hmm

Wróciłam :biggrin2: Ordynator mnie wczoraj wypuścił no ale pogroził palcem i kazał na siebie bardziej uważać.
Szyjka jak byłam rano u lekarki w czwartek była krótka i miękka. W szpitalu o 17 na usg była krótka, ale już twarda :surprised:w piątek rano aż mi moja lekarka przyszła zrobić usg bo nie wierzyła, że aż tak sytuacja się zmieniła. A potem stopniowo sama się zaczęła wydłużać (nie wiem jak ona to zrobiła) i wczoraj mnie wypuścili :-D z czego się ogromnie cieszę :tak: Dzieciaczki juz duże 700 i 750g strasznie ruchliwe i przemieszczające się ciągle rano pierwsze ktg o 5:45 potem ktg o 7:00 pokazuję pielęgniarce w których miejscach mi poprzednia słyszała serducho o 5:45 a one już potrafiły byc dobre parę cm dalej :laugh2:

Witam nowe mamy
a reszty raczej nie dam rady nadrobić ale chyba wszystko w porządku u Was co?

Ostatnia edycja:
Zienia super, że cię puścili. Dzieciaczki pięknie rosną:)
IzaV mam foty dzidzi oczywiście. Może wrzucę później na zamknięty skoro ciekawość jest;)

reklama
Kasiarj, gratulacje dla siostry, fajnie że tak szybko poszło :-)
Zenia, dobrze że szyjka się wydłużyła, oby już więcej takich stresów nie było.
Marzycielka, my wczoraj też byliśmy na działce, rozpoczęliśmy sezon działkowy, jak ta wiosna jest to od razu przyjemniej .
Dziś pewnie też wybierzemy się na działkę.
Teraz sobie siedzę sama, D pojechał na giełdę sprzedać auto , mam nadzieję że mu się uda. Maks szaleje u siebie w pokoju.
Miłego dnia wszystkim życzę.

Do góry