reklama
Jagoda dobrze, że chociaż do uratowania ta ósemka
Loleczka pewnie tylko wirus jak nic wiecej mu nie jest
Margo biedulko :-( współczuję tych pawiów
Ewcik detektor powinen Cie uspokoić
i tak jak piszą dziewczyny idź na kontrole za tydzień
basia89 jak lekarz robi ci badania "ręczne" to sprawdza szyjkę a jak nic nie mówi to pewnie wszystko ok
Loleczka pewnie tylko wirus jak nic wiecej mu nie jest
Margo biedulko :-( współczuję tych pawiów
Ewcik detektor powinen Cie uspokoić
basia89 jak lekarz robi ci badania "ręczne" to sprawdza szyjkę a jak nic nie mówi to pewnie wszystko ok
E
Eweli85
Gość
Cześc Dziewczyny 
Margo - współczuję pawi - niesamowite, że nie chcą Ci odpościć
Ja mam śmiesznie wystający pępek i po świętach brzuszek jest juz naprawdę widoczny - tak jak w wątku ze zdjęciami
Co gotujecie na obiadek ? Ja dziś tradycyjnie łososia pieczonego w soli, czosnku i pieprzu świeżo mielonym z cytrynką i do tego kasza gryczana
Dziś robię tez marynatę na dzika - na niedzielny obiad. Mój Mężuś uwielbia dziczyznę.
Powrotu do zrowia wszystkim chorowitkom - i tym dużym i tym małym
Margo - współczuję pawi - niesamowite, że nie chcą Ci odpościć
Ja mam śmiesznie wystający pępek i po świętach brzuszek jest juz naprawdę widoczny - tak jak w wątku ze zdjęciami
Co gotujecie na obiadek ? Ja dziś tradycyjnie łososia pieczonego w soli, czosnku i pieprzu świeżo mielonym z cytrynką i do tego kasza gryczana
Dziś robię tez marynatę na dzika - na niedzielny obiad. Mój Mężuś uwielbia dziczyznę.
Powrotu do zrowia wszystkim chorowitkom - i tym dużym i tym małym
chrobek
Fanka BB :)
Dzien dobry!
Chroek Ty spij, bo potem juz ie będzie kiedy;-)Ja dzisiaj też się obudziłam przez chrapanie męża i nawet go nagrałam, bo mi nie wierzy, że jest taki głośny
![]()
loleczka ja bym bardzo chciala, ale nie moge

Ale chyba jednak sie zdrzemne na troche;-)
cwietka ja mam takie głupie pytanko nt. tych bułeczek prowansalskich - wybacz bo nigdy nie robiłam żadnego pieczywa - czy ten przecier pomidorowy to trzeba dodać do tego ciasta? :-) czy może być tez passata pomidorowa czy będzie za rzadkie? poza tym ma sól w składzie...
dziewczyny mi tez mocno pępek spłyciło a zawsze miałam taki wklęsły, mam nadzieję że jak wyskoczy (oby nie) to potem chyba wróci do pierwotnego wyglądu?
toska a Ty chcesz kupić taki normalny kostium dwuczęściowy? :-) podziwiam bo ja chyba nawet na jednoczęściowy dla ciężarnych się nie skuszę w tym roku, ja w ogóle jakaś dziwna jestem bo teraz w grubej kurtce mało widać ale boję się chodzić całe lato z wielkim brzuchem (jakiś taki irracjonalny wstyd mnie dopada), na ulicy ludzie na pewno będą się gapić i już kombinuje co tu pokupować żeby brzuch jakoś estetycznie wyglądał.
Nie wiem jak u Was ale u mnie często latem na ulicy obserwowałam kobiety z wywalonym gołym brzuchem na zewnątrz
dziewczyny mi tez mocno pępek spłyciło a zawsze miałam taki wklęsły, mam nadzieję że jak wyskoczy (oby nie) to potem chyba wróci do pierwotnego wyglądu?

toska a Ty chcesz kupić taki normalny kostium dwuczęściowy? :-) podziwiam bo ja chyba nawet na jednoczęściowy dla ciężarnych się nie skuszę w tym roku, ja w ogóle jakaś dziwna jestem bo teraz w grubej kurtce mało widać ale boję się chodzić całe lato z wielkim brzuchem (jakiś taki irracjonalny wstyd mnie dopada), na ulicy ludzie na pewno będą się gapić i już kombinuje co tu pokupować żeby brzuch jakoś estetycznie wyglądał.
Nie wiem jak u Was ale u mnie często latem na ulicy obserwowałam kobiety z wywalonym gołym brzuchem na zewnątrz

_Ewcik_
a o 4:15 maz mnie obudzil na male co nieco i do tej pory nie spie.

Ja na szybko, wiec tylko M.lenie odpowiadam - możesz dać passatę. Dorzuc do mąki najpierw, a potem dopiero wodę, zeby kontrolować, czy nie za rzadkie wyjdzie. Ciasto ma byc miękkie, ale nie ciapaja. Jesli passatę jest slona, to daj troche mniej soli - tak polowe proporcji.
reklama
_Ewcik_
Ewcik malzon sie smieje, ze ja teraz o kazdej porze jestem zwarta i gotowastrasznie mu sie podoba ten II trymestr;-)
a na poczatku ciazy nic mi sie nie chcialo![]()
to zazdroszcżę, bo ja ciągle mam stres w sobie, że po współżyciu coś będzie nie tak.. tym bardziej, że ostatnio zapomniałam zapytać, czy możemy.. bo wcześniej miałam zakaz
poproszę o jakiś szybki i łatwy pomysł na obiad

Ostatnia edycja: