reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
All-me to normalne ułożenie dzieciaczka. Tak jak dziewczyny mówiły może się jeszcze przekręcać. Moja jest ułożona poprzecznie i liczę, że niedługo wybierze bardziej komfortową pozycję.
Ktr córka jest chora na nowo. Kolejna infekcja wirusowa, która przelazła w bakteryjną i od dziś antybiotyk dostaję.
Toska siostrzeńca na szczęście już nie mam nawet z doskoku bo jest moja mama i go zagarnęła. Ale mam dziś moje drugie w domu bo kaszlnęło dwa razy rano i postanowiłam, że skoro i tak ma wycieczkę do pediatry to hurtem ich wezmę.
O le targu nie wiedziałam bo wczoraj jak byłam u lekarza nie poszłam bo się spieszyłam po syna do przedszkola i zwolnić mamę ze służby wnuczkowej. Mam nadzieję, że to wznowią? U mnie jest targ w blue city dość często ale nie można porównać świeżości produktów, cen i smaku także :(
Na koniec to powiem, że mam dziś słaby dzień i mi psychika siada;) obtarłam samochód we własnym garażu i potem się tak zamyśliłam tym odrapaniem, że mam chyba fotkę strzeloną na górczewskiej :((( Wiecie, że ja jestem taka głupia, że płakałam z powodu tego samochodu???

A w święta też idziemy do rodziców ale jutro przygotowuję żurek, sałatkę jarzynową, sos tatarski i jakieś pierdylety inne a w pon przychodzi teściowa do nas do domu bo wie, że mam teraz mnóstwo czasu żeby przygotować mieszkanie i jedzenie;)

Cwietka - pewnie ze zjemy hehe może nie przez te 2dni świat ale sie zje :-) chociaż ja muszę sie pilnować bo za szybko tyje :(

Właśnie ogarnęlam dom i 2 potrawy już mam zrobione. Także biorę sie za resztę :-)
Czytać Was będę w telefonie hehe

kasiarj - a może to tylko powierzchowne "zadrapanie" i nie ma rysy/wgłębiania na lakierze? a fotka może nie przyjdzie...
Jest powierzchowne i wgłębienia nie ma jednak jest ślad żółtego słupa no i to pierwsze kuku i bardzo boli:( A najbardziej moja głupota!

Spokojnie Kasiu nie stresuj sie :* samochód to tylko rzecz. Najważniejsza jest Twoja dzidzia a ona czuje Twoje nerwy.. głowa do góry :-)

Spokojnie Kasiu nie stresuj sie :* samochód to tylko rzecz. Najważniejsza jest Twoja dzidzia a ona czuje Twoje nerwy.. głowa do góry :-)
Aj noł, aj noł sama zawsze powtarzam, że to rzecz użytkowa i nie ma co dbać przesadnie;) Ale ja jako perfekcjonistka bardzo nie lubię czegoś psuć i jak to się mówi: być winna czegoś :D
No i jakoś tak się to nałożyło z tymi chorobami, stresem, brakiem czasu, odwoływaniem wszystkiego, wczorajszym usg itd. i mi emocje puściły...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No i tak powinnaś myśleć :-) ale wiem o bo Ci chodzi z tym prefekcjonizmem ;)

Dziewczyny zapomniałam Wam pisać. Od wczoraj czuje czkawkę u mojego bobasa hihi puka mi w brzuch tak równomiernie i mi go żal bo mnie czkawka zawsze męczy :-p

Do góry