reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Witam sie z "kakałkiem". Dziś dzień prasowania - taka wielka kuuuuupe szmat na barierę od schodów po przyjeździe zostałam, ze sie boje, ze barierki nie wytrzyma ;-)

Toska czemu sie na drugie zdecydowaliśmy? Z czystej głupoty i zaćmienia ummysłowego ;-)

Franek ale Ty młoda jesteś! Ja po trzydziestych bede miała jedno prawie piecioletnie i drugie dwuletnie. Buuuuu! Czemu myśmy na studiach nie wpadli :-(

reklama
Ja dziś zaczynam wypieki świąteczne i pisanki - utrzymujecie tradycję pisania pisanek? Ja już łupiny z cebuli mam nazbierane - lubię te tradycyjne brązowe :)

U mnie na brąz)z cebuli) farbuje jajeczka mama, a ja kupiłam barwniki:tak:

Dobrze, że wyniki żelaza się podniosły, no i bardzo ladnie tyjesz:tak:

Toska czemu sie na drugie zdecydowaliśmy? Z czystej głupoty i zaćmienia ummysłowego ;-)

no nie moge!:-D
Franek ale Ty młoda jesteś! Ja po trzydziestych bede miała jedno prawie piecioletnie i drugie dwuletnie. Buuuuu! Czemu myśmy na studiach nie wpadli :-(
Widzę, że ja tu jedna ze starszych...no ale my chcieliśmy się najpierw "usamodzielnić", potem okazało się, że to nie takie hop siup.... Gdybym wiedziała to co teraz to pewnie szybciej zdecydowalibyśmy się na pierwsze dzieciatko...

toska a dzieci to tylko planowane mogą być? ;>:-D

Zgadza się, ale w chyba można tak planować, żeby ich niechcący nie zaplanować;-):-D

Ja urodziłam starszego syna jak miałam 28 lat. I byłam 100procentowo gotowa na macierzyństwo. Wcześniej 100procentowo gotowa nie byłam:-D, a nawet nie lubiłam dzieci, musiałam się wyszaleć, zobaczyć świat i wszystko udało mi się zrobić.
Teraz ze spokojem mogę rodzić i wychowywać dzieci. I mimo, że czasami łatwo nie jest, to uwielbiam ten czas teraz jak są jeszcze mali i mnie potrzebują i są tacy słodcy czasami troszkę mniej:-D, ale wiem, że czas szybko mija i niedługo już nie będę im tak potrzebna.
A jak odchowam już tak zupełnie i wyrzucę z domu to znowu będę szaleć:rofl2:

Loleczka teraz badań dodatkowych nie miałam,a o tym że problem się pogłębił świadczy to że mam bóle już od początku ciąży,tak jak już kiedyś pisałam czasem ból kładzie mnie na ziemię dosłownie do tego pani doktor próbowała żebym sama podniosła nogi z pozycji leżącej i podniosłam je jakieś 10 cm.Poza tym przed ciążą też mnie łapało jak coś dźwignęłam albo dzień zabiegany miałam...
Maghdalena jeździłam konno i raz miałam poważny upadek jechałam na klaczy co w kłębie miała tyle co ja wzrostu i stanęła mi dęba i spadłam centralnie na lewą część miednicy,po upadku jak próbowałam wstać to się przewróciłam bo straciłam czucie w lewej nodze na jakieś 10 min potem wszystko przeszło i nic nie bolało no i olałam sprawę,niestety.Prawdopodobnie przy tym upadku mogło dojść do pęknięcia dysku i stąd to wszystko :confused2:
cwietka :-Dno my poszliśmy na żywioł Lenkę urodziłam jak miałam 23 lata,nie powiem że było łatwo zawsze ale teraz bardzo się cieszymy że tak wcześnie zdecydowaliśmy się założyć rodzinę.Wiecie są plusy i minusy,ja nie dość że miałam te 23 to dodatkowo urodę mam taką jaką wiecie wyglądamy jeszcze młodziej i niektórzy dziwnie na mnie patrzyli jak brzuch miałam :cool: no ale co zrobić w takim kraju żyjemy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry