reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Dorkazz - a to już zależy jakie masz zdanie o tamtym endo. Dziwi mnie to, że wcześniej uznał to TSH za prawidłowe, ale może w ciąży podjąłby jakieś leczenie, trudno powiedzieć...Nie wiem skąd jesteś (bo masz dwa miasta podane :-)) więc nie wiem jak tam z terminami, ale jakby co to może mów, że jesteś w ciąży i wyszło Ci wysokie TSH to może znajdą jakiś termin szybciej

Co do wagi to u mnie na razie stoi w miejscu. W poprzedniej ciąży zaczęłam tyć jakoś koło 4 miesiąca jak zaczęły mijać mdłości

reklama
Ja nie mam wagi i nie wiem czy stoję z wagą czy jak, zresztą to dopiero początek. Chciałabym iść do ginekologa w przyszłym tygodniu. To byłaby pierwsza wizyta.
U mnie na endo muszę czekać 3 tygodnie ale to ze względu na święta bo tak to szybciej by było.

Czeeeesc.
padam na pyska, zasypalo mnie zamowieniami, i musze sie obrobic przed wyjazdem do PL...pozatym mdlooosci plus 5 miesieczne dzieko to hard core :D

mam nadzieje ze wszystko u Was ok...

MADZIA jak krwawienia?

Witam nowe koleżanki :)
ja wróciłamz pracy i padam na pychol :(
zjadłam co nieco i mnie mdli :(
Jak tak dziewczyny po badaniach?
Weronika gratulacje serdusia :)

witajcie dziewczyny -mnie męczą mdłości i ledwo żyje :/ Weronika ile dzidziuś już miała w cm? Moja malizna tylko 6 mm ,ale lekarz nie mówił ,że to źle

reklama
Do góry