reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Przepraszam, Maghdalena, zupełnie nie chcący wpisałam zamiast Ciebie Madziasek.... coś mi się dzisiaj z koncentracją porąbało.... Znam Gocław, do podstawówki tam chodziłam i 5 lat mieszkałam.... Zawsze możemy się umawiać czasem w Centrum...:-)
Nie ma sprawy, wiedziałam, że do mnie mówisz, a z koncentracją to chyba większość z nas wie jak jest, ja najprostszych słów czasem sobie nie mogę przypomnieć :) spotkanie - zawsze bardzo chętnie :)
Zaczarowana, Basia, Maciejkaa, dzięki za wsparcie :)

reklama
Ewcik- każda rzecz która Cię uspokoi jest dobra:tak:

u mnie też z koncentracją i pamięcią kiepsko, a wręcz tragicznie:-D
cwietka-przez te Twoje maślane bułki posłałam męża po rogale:-) dla Twoich bułek na pewno się nie umywają ale lepsze to niż nic:-D

hello mamuski :) ja was od samego rana podczytuje (obudzilam sie i pierwsze co wzielam komore i sprawdzilam co i jak haha, zaczyna sie robic niebezpiecznie :p, przez was juz prawie na fb nie wchodze hahah)
rano sie zwazylam ^^ 64.5 czyli -1.5kg :D haha ciekawe czy realne :) ale czuje sie lepiej, dzis jak zrobilam fotke to jakas taka zgrabniejsza wygladam :p (zaraz wrzuce gdzie trzeba :p)
w ogole aktywnie dzien zaczelam, rano szklanka mleka z musli i szybki spacer z psemi i M do piekarnii po swieze pieczywko i croisanty, potem porzadki, prysznic, zrobilam szarlotke, bo goscie zaraz wpadna z miesiecznym szkrabem <3 a teraz jest wyleguje na hamaku na balkonie i licze ze slonce sie zajmie moimi prycholkami

ja juz tylko czekam na koniec marca, potem poleci jak z bicza trzasnal :):):)

Kasiarj - Jasiek też ostatnio uwielbia niemowlaki. Zawsze jak gdzieś widzi to mi pokazuje, podchodzi do dzidzi. Myślę, że to przez to, że trochę mu w domu o dzidzi gadamy ;)

Maghdalena - Gratuluję udanej wizyty :-) Ja na Gocław mam całkiem niedaleko - mieszkam po drugiej stronie Wisły ale tuż przy Trasie Siekierkowskiej ;)

Ewcik - ja myślę, że na usg u specjalisty i na porządnym sprzęcie na pewno kasy nie szkoda ;)

Ewcik lepiej sprawdzić niż się zamartwiać :)

ja dzisiaj też zapisałam się na połówkowe na wizytę do pani pediatry specjalistki od leczenia dzieci jeszcze w brzuchu, same dobre opinie na jej temat słyszałam, no ale prawie 400zł nie moje za wizytę :shocked2:

aaa słońce IzaV ja już prawie zapomniałam, że coś takiego istnieje :( cały czas szaro buro i ponuro u nas :(

Agata ja byłam na genetycznym na Zyblikiewicza i robiła nam zdjęcia w 4d, nie wiem jak z filmikiem, ale na połówkowe też do niej idę bo fajna kobitka i sprzęcior ma boski :) i też bierze 250 zł

eee zaczarowana w tym wieku to się dopiero szaleje :p moja koleżanka ma 42 lata w tym roku i w lutym urodziła pięknego synusia :)

Maghdalena uffff to cieszę się, że wyniki w porządeczku :)

Cwietka a bułeczki mmmm.... wyglądają smakowicie :-)

IzaV daj troche tego słońca... u nas też już mogłoby się pojawić, bo za niedługo deprecha mnie dopadnie

temat mi się wyświetlił po prawej założony przez panne migotke :( zajrzałam i się poryczałam :sad: dalej ledwo na oczy widzę :sad::sad::sad: i jeszscze Rudej ;(;(;(

Ostatnia edycja:
reklama
zenia- też widziałam, strasznie to niesprawiedliwe....:-(

Antek też dzieci uwielbia, im mniejsze tym lepsze:-D tyle że co innego gdzieś jechać i się pointeresować godzinę a co innego mieć takie w domu cały czas i jeszcze się godzić na to że mamę i tatę zabiera.... Mam nadzieję że jakoś to będzie:tak:

Do góry