Dziękuje wszystkim za miłe przyjęcie :-)
Kilka słów o mnie.. w tym roku kończę 24 lata, ( dokładnie w czerwcu), pracuję w Przedszkolu, jestem Intendentem chociaż dużo bardziej wolałabym pracę z dzieciakami :-(
To moja pierwsza ciąża i już wiem, że będzie to chłopczyk ;-) Jak na razie wszystko przebiega prawidłowo. Jeżeli chodzi o wagę to 2,5 kg na plus
Ruchów dzidziusia niestety jeszcze nie czuję :-(..
Maghdalena, ja szczerze powiem, że nie przepadam za swoim imieniem, ale miło mi, że myślisz o nazwaniu tak córeczki :-). Co do kichania, to czasami nawet o 3 rano budzę się i niemiłosiernie kicham.. ( budząc przy tym biednego męża, który musi wstać o 6 do pracy
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
)
Gratuluje dobrych wyników USG :-)
Jeżeli chodzi o kremy na rozstępy to ja podobnie jak
Lewan używam jedynie oliwki babydream z Rossmanna. Zresztą dla mnie już raczej nie ma ratunku, żadne kremy mi nie pomogą .. rozstępy pojawiły mi się już w wieku 15lat kiedy to za szybko w jednym roku poszłam do góry .. skóra się rozciągnęła i mam ohydne rozstępy na „boczkach”” i udach
Agata__K , zazdroszczę dentysty w rodzinie .. :-)
Cwietka, nie zazdroszczę zapchanego noska .. chociaż ja już powoli zaczynam się przyzwyczajać do moich codziennych katarów.. Oby Ci szybko przeszło !!
Zaczarowana79- coś o nocno- porannym głodzie wiem.. wczoraj obudziłam się o 5 rano z takim głodem, że szok ! niestety uległam.. i wylądowałam w kuchni z jogurtem w ręce
Co do porodówek to chyba racja, mam nadzieję, że łóżek dla nas nie zabraknie !
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny mające dzisiaj wizyty :-)