reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

franek TAK bardzo chcemy do polski wrocic !!! :-) ustalilismy ze jak sprzedamy mieszkanie to jedziemy do polski na 1-2miesiace zorietowac sie w sytuacji, ogladnac nieruchomosci etc, napewno chcemy miec wlasny kat w polsce- choc jeszcze nie wiem gdzie dokladnie :p nie wiem jeszcze jak z praca by bylo, bo ja sie zupelnie nie orietuje na rynku pracy w polsce, i on jako francuz czym moglby sie zajmowac, bo polskiego dopiero sie uczy hehe, ale z drugiej strony tez zna kilka jezykow obcych :confused:

reklama
Witam wszystkie sierpnióweczki! Chciałam kochane dołączyć do Waszej grupy :) mam nadzieję że mnie przyjmiecie. Mam już córcię i całą ciążę wspierałam się na forum majowych mam 2010 wiec teraz również postanowiłam czasami poczytać o radościach i troskach przyszłych mam. Pozdrawiam Was serdecznie :-)

shyangel witamy :-)

Franekkimono malutka jest przesłodka, taki aniołek. Tylko, że lubi być noszona i lulala i siostra dużą część dnia musi nosić ją na rękach.
Zaczarowana brawo, taką postawę jak Ty powinien mieć każdy właściciel psiaka.

A ja zdycham, we wtorek wydajemy nasze meble no i postanowiłam zacząć pakować rzeczy do pudeł na czas malowania i spakowałam 5 kartonów książek i od nachylania boli mnie brzuch

Kochane!
Jeszcze siedzę nad morzem. Wracam jutro :) Trochę Was czytałam, ale nie za dużo. Wydaje mi się,że w ten weekend nadrukowałyście WYBITNIE dużo!

Witam Nowe Mamusie :)

Migotka nie mogę uwierzyć, że taki smut Was spotkał. Z całego serca wierzyłam, że już nikt takich wieści nie przyniesie. Trzymaj się, cały czas o Tobie myślę :*

Dziewczyny. Morze rzeczywiście dobrze na mnie wpływa. Nie wymiotowałam ani razu! Ba! Wczoraj na śniadanie zjadłam bułkę z szynką a dziś na obiad pieczony schab. Po drodze rybka i te sprawy, ale chciałam zaznaczyć, że przecież od początku moich mdłości miałam mięsowstręt :) Poza tym opycham się owocami, jogurtami i wszystkim na co mam ochotę :)Jestem zadowolona :) Myślę, że trochę się Wam tutaj podtuczę :)

PaPaPaaaa!

do 3miasta :) konkretnie na wiochę pod Trójmiastem ;) i cienko tu z zasięgiem ;) więc korzystam z chwili gdy mam internet :)

Ostatnia edycja:
fajnie :) mam nadzieje ze sie podtuczysz troceh bo jak nie top ci troche swojego tluszczyku poczta wysle :D

ps dostalam przepustke i moge do polski leciec, robimy spotkanie, info na zamknietym ^^

Dziewczyny jak jest u was z siusianiem nadal tak często czy trochę odpuscilo? Ja już nie mam sily mnie się jeszcze nasililo, sikam co 10 min i nie kropelkami tylko normalnie mocz mi się zbiera po 10 min!!! W nocy wstaje z mega pełnym pęcherz co godz. Już mam tego dosyc

reklama
Ledwo udało mi się doczytać to wszystko,co nadrukowałyście:szok: .

Zaczarowana-ja się leczę na NFZ i mój lekarz ma słaby sprzęt do usg.Dlatego zapisuje mnie na genetyczne i połówkowe w inne miejsce.I w sumie dzięki temu forum wiem,że nie mam co panikować,bo sądziłam, że połówkowe to 20-21 tydz, a jak do 24 to spoko- zmieszczę się w terminie.Szkoda tylko,że muszę tyle czekać, bo już miałam zapowiedź,że na wizycie 20 nie będzie usg:-(.Chyba,że pójdę prywatnie, jak nie dam rady wytrzymać:-).

Lewan-mnie lekarz zważył dopiero na ostatniej wizycie, więc czuję się jakbym zaczynała z czystym kontem;-).A ciśnienie każe mi mierzyć 2 razy dziennie w domu i sprawdza tylko moje notatki.

Izka- zazdroszczę zakupów w realu.Mi na wczorajszych tak się zakręciło w głowie,że wróciłam szybko do domu i odpuszczam sobie łażenie po sklepach na dłuższy czas...

Sisha- ja też ważę już 80 kg,a przytyłam 7:szok:.Teraz(od 2 tyg) jem ryż,pierś z kurczaka i warzywa(i czasem dorzucę słodki deser:-)) i waga stoi mi w miejscu jak narazie.

Te tycie to u mnie też trochę od leżenia ale nie z nakazu,tylko od mocnych zawrotów głowy.Swoją drogą to wspominam to z uśmiechem,jaka byłam przerażona i ze strachem pytałam lekarza czemu mi się tak kręci w głowie,a on na to,że to normalne.Ja mówię,że chyba nie, skoro kręci się w głowie od rana do wieczora, a lekarz tylko się uśmiechnął głupio:confused:.Na szczęście jest już luzik,kręci mi się w głowie tylko w sklepach i raz dziennie w domu,czyli znośnie:-).

Dziewczyny czy Wy też macie jakieś wysypki?Ja co chwila jakieś krosty i jak znikną w jednym miejscu to wyłażą w innym:wściekła/y:.Chyba się wybiorę do dermatologa.Mój lekarz kazał poczekać i poobserwować ale to już trwa 3 tyg i mnie już powoli drażni...

Do góry