reklama
franekkimono
Fanka BB :)
MadziaSek ja jestem z Kraśnika i będę rodzić w Lublinie na Jaczewskiego,a ty gdzie planujesz?Fajnie że jakaś mamusia z lubelskiego się trafiła
IzaVarsovie
Iza, wow, to wy tam macie palmy?:-)Fajny widok z okna, tez taki chce.
hehe taka sama reakcja jak moja prawie 8lat temu jak z samolotu wysiadlam " wow to wy tu macie palmy !!!" wszyscy sie usmali ^^
https://www.google.fr/search?um=1&hl=pl&authuser=0&q=%3DPromenade+des+Anglais,+Nice&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.42768644,d.d2k&biw=913&bih=465&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=li#um=1&hl=pl&authuser=0&tbm=isch&sa=1&q=Promenade+des+Anglais%2C+Nice&oq=Promenade+des+Anglais%2C+Nice&gs_l=img.12..0i19l2.1584.1584.0.2980.1.1.0.0.0.0.107.107.0j1.1.0...0.0...1c.1.4.img.EzwvgM7vsHo&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.42768644,d.d2k&fp=72373c569880b482&biw=913&bih=465
zanim zaczniecie mowic jak tu jest pieknie, ostrzegam, ze tak wyglada nicea, jak jestesmy na urlopie z pełnym portfelem, w rzeczywistosci, to bardzo dziwne miasto, pelno wannabe, bogaczy ktorym sloma wychodzi z butow i dziedzicow spadkow po dziadkach..ludzie nie sa wcale przjemni, ani przyjacielscy, zerowy poziom obslugi, dosc brudne i niebezpieczne, z plaza dla perwersow, ty sie opalasz a na laweczkach siedza panowie i sie skubia po jajkach :/, malo parkow, malo zieleni, kupy psie na chodnikach (bo w parkach jest zakaz lol), ochydne jedzenie na miescie i wszechobecna drozyzna voila (ale chyba bede tesknic za klimatem jak juz stad wyjedziemy)
Pandora wlasnie taka drozdzoweczke wcinam, mniam mniam
wpadaj bo jeszcze jedna mi zostala i jeszcze cieplutka
Franekkimono tez sie ciesze :-) do Krasnika nie mam daleko
A rodzic chce na Lubartowskiej bo tam mam swojego gina i tam mialam robiona laparoskopie wiec wiem jakie sa warunki opieka i jedzonko ;-)
wpadaj bo jeszcze jedna mi zostala i jeszcze cieplutka
Franekkimono tez sie ciesze :-) do Krasnika nie mam daleko
A rodzic chce na Lubartowskiej bo tam mam swojego gina i tam mialam robiona laparoskopie wiec wiem jakie sa warunki opieka i jedzonko ;-)
Maghdalena - 5 miesiąc to nie tak źle, ja wyglądam tak, jak w pierwszej ciąży wyglądałam w 6
Sisha - mój mąż na szczęście ma większy brzuch ode mnie....więc nawet nie próbuje mi dogryźć, jak już to ja się go pytam czy też jest w ciąży :-)
Zenia - ja się ważę w domu rano, przed wizytą, a na wizycie mówię lekarzowi i on wpisuje do karty ;-)
Kupciucia - z mojego doświadczenia masz rację, jeśli chodzi o szuflady. My dla małego mieliśmy od urodzenia komodę z szufladami i na maleńkie ubranka sprawdzała się świetnie. Dopiero teraz, jak ma 3,5 roku i nosi juz ogromne ubrania to zrobiło się w niej strasznie mało miejsca i będziemy wymieniać na jakąś wielką szafę, w której pomieszczą się ubrania dwójki ;-)
Franek - fajne ;-) Już to kiedyś widziałam
Iza - może śnieg z Polski do Ciebie przyszedł:-) Bo u nas już znika i mam nadzieję, że na dobre :-)
Kupy psie na chodnikach - to można poczuć się jak w Warszawie
Madziasek - narobiłaś mi smaka na świeże buły! Ale gdzie ja je teraz dostanę :-(
Sisha - mój mąż na szczęście ma większy brzuch ode mnie....więc nawet nie próbuje mi dogryźć, jak już to ja się go pytam czy też jest w ciąży :-)
Zenia - ja się ważę w domu rano, przed wizytą, a na wizycie mówię lekarzowi i on wpisuje do karty ;-)
Kupciucia - z mojego doświadczenia masz rację, jeśli chodzi o szuflady. My dla małego mieliśmy od urodzenia komodę z szufladami i na maleńkie ubranka sprawdzała się świetnie. Dopiero teraz, jak ma 3,5 roku i nosi juz ogromne ubrania to zrobiło się w niej strasznie mało miejsca i będziemy wymieniać na jakąś wielką szafę, w której pomieszczą się ubrania dwójki ;-)
Franek - fajne ;-) Już to kiedyś widziałam
Iza - może śnieg z Polski do Ciebie przyszedł:-) Bo u nas już znika i mam nadzieję, że na dobre :-)
Kupy psie na chodnikach - to można poczuć się jak w Warszawie
Madziasek - narobiłaś mi smaka na świeże buły! Ale gdzie ja je teraz dostanę :-(
zaczarowana79
3*mama :-)
domi zawsze drożdżówki cwietki możesz upichcić:-) Też bym chciała żeby mi położna na słowo wierzyła, bo moja waga w domu łaskawsza jest a i ważę się zawsze rano, ale niestety chyba na obżarciucha wyglądam bo zawsze sprawdza:-)
kupciusia, też uważam że szuflady na pierwsze lata są praktyczniejsze, moje chłopaki długo mieli komody z szufladami, ale teraz jak ich ubrania wielkie to raczej skarpetki tylko się w tych szufladach mieszczą:-)
Iza widoczek super... a z kupami to jak w wawie... Ja się czasem zastanawiam po co ja zbieram po moim psie jak inni to mają w .... i zazwyczaj sprzątając w coś wejdę... Najgorzej wiosną jak śnieg stopnieje, wrażenia bezcenne..:-)
Franek, fajne, też już to kiedyś oglądałam, też bym chciała takie:-):-):-)
kupciusia, też uważam że szuflady na pierwsze lata są praktyczniejsze, moje chłopaki długo mieli komody z szufladami, ale teraz jak ich ubrania wielkie to raczej skarpetki tylko się w tych szufladach mieszczą:-)
Iza widoczek super... a z kupami to jak w wawie... Ja się czasem zastanawiam po co ja zbieram po moim psie jak inni to mają w .... i zazwyczaj sprzątając w coś wejdę... Najgorzej wiosną jak śnieg stopnieje, wrażenia bezcenne..:-)
Franek, fajne, też już to kiedyś oglądałam, też bym chciała takie:-):-):-)
marzycielka81
Agata_K gratulacje premii.
FranekKimono u mnie waży w całym ubraniu. Fajna pamiątka.
Fibi ja też nie wiem, nigdy nie wybielałam zębów.
All-me ja po tabletkach przeciwgrzybicznych też miałam zwiększona ilość śluzu.
Byłam w Realu i ceny poszły w górę niestety.
U mnie waga taka jak przed ciążą.
W ogóle to padnięta jestem, najpierw wizyta u teściów, potem o mojej siostry i bawienie jej maluszka, potem jeżdżenie za farbami po mieście a najgorsze, że od jutra pakowanie rzeczy i w sobotę malowanie
FranekKimono u mnie waży w całym ubraniu. Fajna pamiątka.
Fibi ja też nie wiem, nigdy nie wybielałam zębów.
All-me ja po tabletkach przeciwgrzybicznych też miałam zwiększona ilość śluzu.
Byłam w Realu i ceny poszły w górę niestety.
U mnie waga taka jak przed ciążą.
W ogóle to padnięta jestem, najpierw wizyta u teściów, potem o mojej siostry i bawienie jej maluszka, potem jeżdżenie za farbami po mieście a najgorsze, że od jutra pakowanie rzeczy i w sobotę malowanie
IzaVarsovie
Dziewczyny, to wyobraźcie sobie ze w porównaniu z nicea to w Warszawie jest czysciutko!! Tutaj nie ma przychodnikowych zielonych pasów...tu psy WSZYSTKiE robią na chodnik lub na ulicy przy kraweznikach, potem co noc jeżdżą smieciarkami i je zmywaja, gdyby nie to to byłoby to najbardziej zasrane miasto na świecie heheh ))
Ostatnia edycja:
Zaczarowana - nie chce mi się teraz :-) Niedługo kładę dziecia spać i będę się relaksować z mężem ;-) Będę się zatem objadać tym co mam I szacun za zbieranie psich kup. Ja mam wrażenie, że w Wawie nikt tego nie robi. U mnie na osiedlu to wszędzie są: na chodnikach, na ulicy, na schodach nawet Mam za oknem ogrodzone boisko z siłownią (oczywiście psom wstęp wzbroniony) to ludzie traktują to jako wybieg, gdzie puszczają psy bez smyczy, a one sraja gdzie popadnie
Iza - nawet miło, że gdzieś jest jeszcze gorzej haha
Iza - nawet miło, że gdzieś jest jeszcze gorzej haha
reklama