reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

ja od tygodnia jestem Miss Piggy, ale moge mu sie latwo odgryzc bo tez przytyl (od listopada 6kg!!!) i niby ciwiczy, to mu mowie ze i tak nie na roznicy, ostatnio mu powiedzialam zeby uwazal bo bedzie lipa jak Tadek sie do jego cycka przyczepi :-D

reklama
Dziewczyny czy ktoras z was bierze luteine dopochwowo?? Ja wcześniej grałam Duphaston. Od czasu kiedy biorę luteine leci że mnie ogromna ilość sluzu białego, żółtego i czasami taka woda... Normalnie jak bym moczu nie trzymała tak mokro mi się robi. To normalne??
Brałam 6 tabletek luteiny na dobę i też tak miałam, wyglądało jak woda, a śluz był biały czasem lekko żółtawy.

Witam przy niedzieli :). Ale się rozpisałyście od wczoraj... :-)Ponieważ każda już pisała prawie o wszystkim odpowiem ogólnie, mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa ;).

Co do wagi to mnie ginka waży (bez butów i dżinsów) zawsze i mierzy ciśnienie. Jak na razie 3 kg na plusie, ale od dwóch tygodni stoi w miejscu :/. Trochę mnie to martwi. Dzisiaj coś mnie gilgocze od środka w brzuchu i nijak się podrapać nie można ;). Raczej nie jest to jeszcze dzidzia, ale pocieszam się, że coś się tam jednak dzieje i ta waga to stoi bo... tak sobie.

Ja pokój mam malowany jakieś 1,5 roku temu, ale w ogóle go nie używamy więc jest czysto. Kolor jest ecru, więc unisex ;). W tym pokoju mam jeden mebel - wiszącą półkę, która równoważy telewizor w salonie (uroki regipsów ;)). Ale myślę, że dla dzidzi dokupię meble z tej samej kolekcji (Doors z BRW) bo mi się podobają, a do tego jest duży wybór komód z szufladami. Takie pytanie do mam - wymyśliłam sobie, że szuflady są bardziej praktyczne na dzidziusiowe gadżety niż półki, poprawcie mnie jeśli się mylę (w razie czego szafki z półkami też są do wyboru). No i będzie tam szafa typu Komandor we wnęce na wieszaki i resztę bałaganu.

Zrobiłyście mi ochotę na grilla... taka kaszaneczka z sosem czosnkowym... mniaaam. Ja zimą robię sobie czasem w kominku, a co!:p

A mój D jest biedny, bo wszyscy się go pytają kto u nas jest w ciąży. A, że on uważa, że przytył, to tym bardziej nie jest mu do śmiechu. Mi tam się podoba i wcale bym nie chciała mieć chudziaka.

Maghdalena - witamy serdecznie :). Ja też jestem świeżak.

Ostatnia edycja:
aaa gdziewczynu koniec swiata, snieg pada w nicei (w sumie malo widac, bo odrazu sie roztapia haha ale w powietrzu wielkie platki sa)
10907_10200107785870034_956788869_n.jpg

kupciusia- u mnie komoda z szufladami sprawdziła się świetnie, dużo lepiej niż półki- co prawda trudniej szuka się ciuszków ale łatwiej utrzymać porządek:-D a w górnej szufladzie trzymam koszyczki z drobnostkami typu- rzadko używane kosmetyki, skarpetki,czapki...
też miałam ostatnio chęć na kaszankę- zamówiłam sobie taką swojską i zjadłam usmażoną na patelni, a teraz chodzą za mną młode ziemniaczki z koperkiem i kefirem:-D

iza- jeszcze byś zapomniała jak śnieg wygląda:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny
ale sie rozpisalyscie :szok:

Maghdalena witaj!

All me ja rowniez biore luteine dopochwowo i tak jak napisaly wczesniej dziewczyny wydzielina po nich jest rzecza normalna :-D

Franekkimono obok Lublina jest kilka miejscowosci do 40000 mieszkancow? Ja jestem z Pulaw tak wiec czy zdradzisz z jakiej miejscowosci jestes? Im wiecej nasz z lubelskiego tym fajniej :-D i planuje rodzic w Lublinie

czy na forum sa inne sierpnioweczki z lubelskiego?

Jesli chodzi o moje przybieranie na wadze to +3 ale jutro kolejna wizyta wiec sie dowiem ile juz jest teraz na plusie heh
a pielgniarka wazy mnie tylko w ubraniu i mierzy tez cisnienie

zycze milego popoludnia!
ide na spacerek do piekarni po swieze pieczywo i cieple drozdzoweczki

Do góry