reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
haha, się uśmiałam z tego Waszego 'konowała' :-D

Maadziula27 ja w ogóle nie chodzę na Inflancką. Chodzę do dr Osińskiej. Ona przyjmuje w gabinetach na Łuckiej i pracuje w szpitalu na Starynkiewicza. Jestem bardzo zadowolona, bo wszyscy w tej przychodni są bardzo mili i kompetentni. Czuję się tam jak w domu :-D Każdy lekarz ma swoją stawkę, ale ja płacę wydaje mi się w bardzo przyzwoitych cenach jak na Warszawę.

A! Tak btw to jutro po 11 mam widzenie z maluchem :-D oby porządnie nóżki rozłożyła i upewniła mamusię co swojej płci ;-)

Dzień dobry!
Watawać śpiochy:laugh2:

Współczuję akcji z zębami...ja tez się boję dentysty:sorry:

Co do wagi, to Wysię nie przejmujcie tak bardzo bo większośc z wagi piórkowej startowała, więc dacie radę potem się kilosów pozbyć!:tak: co innego ja... :-p

Dziękuje za wszystkie pochwały na temat mojego tortu:tak: I dpowiadając na pytanie: tak to jest zwykła lalka, a jadalna jest spódnica:-D

Aleksandral trzymam kciuki z ujawnienie płci:tak:

Miłego dnia!

Ps. ale u nas dziwna pogoda, niby śnieg spadl ale taki mokry i pewnie zaraz się ciapcia zrobi...bleee....

Aleksandral trzymam kciuki

U nas też biało, aż przyjemnie za okno spojrzeć :-)

Moje ósemki raz po raz dają o sobie znać, ponieważ wyszły nie do końca.

Jeśli chodzi o wagę to moja stoi w miejscu, ale brzuszka też jeszcze nie widać.
Trzymajcie kciuki dziś kolejny etap walki ze spółdzielnią mamy u góry jakąś nieszczelność na dachu i mam wilgoć w łazience.
Zaczynam się czuć dobrze i trochę mi smutno, że pracodawca dał mi do zrozumienia, że nie ma co wracać :-(

Czesc :-)
alez mialam ciezka noc, brzuszek bolal, dziwne mdlosci bez wymiotow,
chyba cos mi zaszkodzilo, ale nic takiego nie jadlam,
na kolacje zawsze owoce, byc moze skorka od jablka do zoladka sie przykleila :baffled:
teraz juz jest lepiej, wciagnelam platki z mlekiem
:-D
Aleksandral trzymam rowniez kciuki :-)

Marzycielka nie smuc sie, glowa do gory, teraz dzidzius jest najwazniejszy

Jesli chodzi o wage to w styczniu mialam +3 wiec 63 kg, teraz jem znacznie wiecej, no i mam juz widoczny brzuszek, w poniedzialek na wizycie sie okaze ile przybralam, mam tez nadzieje ze malenstwo pokaze zdecydowanie wiecej :tak:
Co do wyboru lekarza, to jestem z niego bardzo zadowolona, przed dwa lata staran wspieral i ucieszyl sie gdy sie udalo, od kiedy przeprowadzal u mnie laparoskopie ufam mu w 100 %, a i chodze do niego na PZU

U mnie tez sypie, jest bialo od kilku tygodni, nawet na podworku zaspy po kolana bywaly,

Pozdrawiam

Dzień dobry:-)

Chyba jednak chłopak będzie, wczoraj lekarka znowu dopatrzyła się jajek:-D
Same chłopaki mi widocznie pisane. Wczoraj znajoma opwiadała mi, że koniecznie muszę mieć córkę, bo to kwintesencja macierzyństwa:baffled: ne zna moich słodasków, oni są najlepszą kwintesencją i żadna dziewczynka im nie dorówna:tak::-D

Aleksandral trzymam kciuki
Marzycielka dziewczyny już psały, że to nic osobistego, dla pracodawcy jest korzystniej kiedy kobieta w ciąży idzie już na stałe zwolnienie, korzystaj z uroków ciąży, pierwsza est Najfajniesza, bo masz czas tylko dla siebie, polecam basen, masaże, książki, filmy i inne przyjemńości:-):-)

Co do kg przytyłam cały kilogram, nie jest źle:-) i plus taki, że nie mam w ogóle śmieciowych zachcianek ( pierwsza ciąża królował big Mac i chińczyk, druga kebab, nawet w trakcie porodu chciałam męża po kebab wysłać, taką miałam ochotę:-D)

reklama
Cześć ;)

Aleksandral - i jak? Potwierdziła się płeć? :-)

Toska
- koleżanka podejrzewam ma córkę i nie zdaje sobie sprawy, że gdyby miała chłopca czułaby to samo :-p Mnie już wkurza gadanie wokół, że teraz to by mi się przydała dziewczynka do pary. Już łapię się na tym, że chyba na przekór ludziom chciałabym drugiego chłopca :-D

Ja dziś stanęłam na wadze: +1,5 kilo w 3 tygodnie :szok:

U mnie też sypie, a temperatura już na plusie, za moment wszystko zacznie się topić...Akurat dziś, kiedy muszę tłuc się autobusem na wizytę u gina

Do góry