reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

hej!
Witam nowa mamuśkę! Gratuluję!:tak:

...ja to sie dosłownie popłakałam ze śmiechu jak czytałam "instrukcje dla faceta":-D boska jest!

Wciąz biorę kwas foliowy... ja również nie mam problemów z niejedzeniem, więc raczej składników mi nie brakuje dlatego tez wstrzyamam się z jakąkolwiek suplementacją...:tak: chybaże lekarz mi coś na ten temat powie... to rozważę to... ;-)

Miałam bardzo aktywny weekend... na sobote robiłam torta dla chrzesnicy, która kończyła 6 lat...pochwalę sie mom dziełem, a co! a w niedzielę teściu miał imieniny to też sobie pojadłam;-)

Tort lala 1.jpg

reklama
Madziasek witaj, ja nie dostałam skierowania na HBs a nie byłam szczepiona
Margo25 super, że lepiej się czujesz :-)
Loleleczka piękny, zdolna jesteś.

Ja wpadłam w szał zakupowy i kupiłam książkę "W oczekiwaniu na dziecko" i balsam Palmers, teraz czekam, aż przesyłki dojdą.
Dziewczyny mam pytanie, dostałam globuki bo mam problemy od początku ciąży i po tych globulkach leci ze mnie przeźroczysta, bezzapachowa ciecz, zaczynam się denerwować,

Madziasek ja byłam szczepiona, w badaniu HBS wyszło, że mam przeciwciała.
Loleczka podziwiam Twoje zdolności!
Marzycielka81 też mam "W oczekiwaniu na dziecko", ale czytam ją wybiórczo. Jest bardzo fajna, ale irytują mnie niektóre "porady" :) Nie wiem o jakich globulkach piszesz, ja jak przyjmowałam luteinę to miałam sporą ilość przezroczystej substancji.

Weekend spędziłam w Klinice Psychiatrii na studiach podyplomowych i wyszłam z zajęć lekko podłamana. Mam duże problemy z koncentracją i trudno mi czasem myśleć logicznie. Wiem, ze to zdarza się w ciąży, ale nie sądziłam, że w takim stopniu :)
Miłego poniedziałku!!!

Loleczka sliczny torcik :-D
Czy w srodku jest lalka barbi, a do zjedzenia tylko dol sukienki?

Marzycielko potwierdzam wypowiedz Multimamy, gdyz sama mialam kiedys globulki i ten sam problem ;-)

Marzycielko ponoc badanie na HBS jest wymagane w szpitalu przy przyjeciu na oddzial, tak uslyszalam od swojego gina

reklama
Loleczka - tort ŚLICZNY!!!

Dziewczyny czy korzystacie z jakiegoś portalu gdzie można znaleźć zbilansowane i zdrowe przykłady jadłospisu dla kobiet w ciąży? Moja znajoma korzystała przy odchudzaniu z dietetyka z VITALII .Po porodzie zamierzam skorzystać z tej opcji żeby szybciej zgubic kilogramy i jeść zdrowo, ale teraz może macie jakieś gotowce??

Do góry